Kategorier

Meny

Konto

Gulv for fremtiden

Gulv i offentlige miljøer er utsatt for stor slitasje og mye skitt. Da gjelder det å ha et gulvmateriale som tåler både utallige føtter og hyppig rengjøring.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gulv for fremtiden

Foto: Tarkett

Butikker, sykehus, bedrifter og kommunale bygg er noen av de innemiljøene som utsettes for enorm slitasje. Da er det lurt å velge gulv som tåler både klakking av stiletthæler, subbing av sølete gummistøvler og regelmessig rengjøring.

Gulvprodusenten Tarkett har nettopp innført livstidsgaranti på sine iQ-gulv i henhold til rengjøringsfunksjonen. Livstidsgarantien er på 20 år, og er like lang som gulvets antatte levetid. Garantien retter seg mot kommersielle kjøpere, og gjelder ikke for privatpersoner.

Bedre funksjonalitet

IQ-gulvene har en helt ny funksjonalitet, som gjør rengjøringen like enkel under hele gulvets livssyklus - noe som igjen reduserer arbeidsbelastningen hos rengjørings­personalet, sparer miljøet og gir økonomiske gevinster.

Livstidsgarantien innføres med henhold til rengjøringsfunksjon på de iQ-gulvene: iQ Eminent, iQ Gemstone, iQ Optima, iQ Granit og iQ Megalit. iQ-gulvene vil ved normal bruk i cirka 20 år holde seg like fine gjennom hele livssyklusen, slik at den opprinnelige og enkle rengjøringsfunksjonen ivaretas.

- Vi tilbyr denne garantien for at kjøpere skal føle seg trygge på at den opprinnelige og kostnadseffektive rengjøringsfunksjonen vil være intakt gjennom hele gulvets levetid. At vi i tillegg kan tilby et miljøvennlig alternativ for våre kunder, er noe vi er stolte over, sier Gunnar Øvrebotten, salgs- og markedsdirektør for Tarkett i Norge.

I tillegg til at iQ-gulvene er skånsomme mot miljøet er det ikke behov for polish, voksing eller miljøskadelige kjemikaler, ettersom gulvene tørrpoleres. Tørrpolering gir dessuten lavere arbeidsbelastning og reduserer behovet både for kjemikaler og bruk av vann.

Mer informasjon

www.tarkett.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]