Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Gjør malejobben enklere

Vanntynnede malinger stiller strengere krav til påføringen av maling. Derfor kommer produsentene opp med nye produkter som skal hjelpe deg med nettopp dette.

  • Jobben går raskere med mikrofiberrulle.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Vanntynnede malinger er i ferd med å ta over etter tradisjonell oljemaling, som en følge av nye lovvedtak. Denne type maling tørker raskere på overflaten, og setter dermed større krav til påføringen.

Kortere tid

Du har kortere tid på deg med påføring av denne type maling, og det anbefales derfor at du tar for deg mindre flater av gangen. Maler du panel, bør du gjøre deg ferdig med ett eller to bord, før du begynner på det neste.

Smart rulle

Rulle er et greit redskap når jobben skal skje raskt, men mange liker ikke overflaten rullen gir. Derfor har Jordan utviklet et nytt redskap, som er fordriver og rulle i ett og samme produkt. Rullen fungerer som en vanlig rulle, men har en mekanisme på skaftet som låser rullen. På den måten kan du påføre malingen med rullen, for så å raskt låse den og stryke over. I låst tilstand skaper mikrofiberen en helt glatt, nærmest sprøytelakkert flate.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]