IFI logo
Se flere bilder
Gjør malejobben enklere

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Gjør malejobben enklere

Vanntynnede malinger stiller strengere krav til påføringen av maling. Derfor kommer produsentene opp med nye produkter som skal hjelpe deg med nettopp dette.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vanntynnede malinger er i ferd med å ta over etter tradisjonell oljemaling, som en følge av nye lovvedtak. Denne type maling tørker raskere på overflaten, og setter dermed større krav til påføringen.

Kortere tid

Du har kortere tid på deg med påføring av denne type maling, og det anbefales derfor at du tar for deg mindre flater av gangen. Maler du panel, bør du gjøre deg ferdig med ett eller to bord, før du begynner på det neste.

Smart rulle

Rulle er et greit redskap når jobben skal skje raskt, men mange liker ikke overflaten rullen gir. Derfor har Jordan utviklet et nytt redskap, som er fordriver og rulle i ett og samme produkt. Rullen fungerer som en vanlig rulle, men har en mekanisme på skaftet som låser rullen. På den måten kan du påføre malingen med rullen, for så å raskt låse den og stryke over. I låst tilstand skaper mikrofiberen en helt glatt, nærmest sprøytelakkert flate.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.