IFI logo

Forum

Betonggulv

Visninger: 3174

Avatar
Eclecticdecoration

Hei,

Vi ønsker å ha betonggulv i kjelleren. Nå ligger det laminat oppå betonggulv med varmekabler. Vi lurer på om noen vet hva vi gjør videre for å få best resultat etter å ha fjernet laminaten. Huset er fra 1983. Først og fremst ønsker vi dette på to soverom men lurer også på om man kan gjøre noe med flisegulvet ute i gangen. Har hørt om mikrosement men det er visst veldig dyrt?

Avatar
marirosenberg

Hei, og beklager sent svar. 

Jeg vet ikke om jeg kan komme med noen fasit til deg, og uansett hva du eventuelt velger er det viktig at du tar kontakt med produsent/leverandør/butikk for å forhøre deg om hva som kreves av produktet - dvs. krav til underlag og legging f.eks. Da kan du forklare situasjonen til de som kan produktet best og få råd rettet direkte mot ditt tilfelle.

Har du hørt om Beton Ciré? Det er en veldig naturtro betongsparkel, som kan legges på nært sagt alle underlag. Du kan lese mer her: https://betoncire.no/. Jeg vil råde deg til å ta kontakt med Duri Fagprofil (http://www.fagprofil.no/), som fører produktet her til lands. Forhør deg med de om hva de anbefaler til ditt behov.

Det er i hvert fall ett forslag som muligens kan funke. Håper du finner ut av det. 

Mvh.Mari, ifi.no

Legg innlegg til forumområde
Rapporter upassende språk til moderator
Nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.