Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

IFI.NO FORUM

flislegge rett på vinylbelegget

 1
 Kira
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 1

Kan jeg flislegge rett på vinylbelegget uten påstøp og bare bruke primer under flisene? Tenkte å bruke flislim og fugemasse som er av en mer fleksibel type, som tåler litt flere bevegelser enn vanlig flislim og fugemasse. Dette for å minske sjansen for at flisen eller fugen knekker eller løsner. Skal ikke ha varme i gulvet. 

0
 2
 Chera_Westman
  • Poengsum: 31
  • Innlegg: 30

Hei

Du kan legge fliser på vinylbelegg, under visse forutsetninger.

Jeg går ut fra at dette er et våtrom. Først og fremst må du være sikker på at membranet er tett. Er det vinylbelegget som utgjør membran, må dette være helt og tett i både flater og skjøter. Belegget må også sitte godt fast mot underlaget.

Deretter må du matte ned belegget og fjerne eventuelt overflatesjikt. Puss ned med et slipepapir i korning 100. Så påføres primer.

Som flislim brukes et fleksibelt sementbasert lim av S1- eller S2-kvalitet, til det kan du bruke en vanlig sementfug eller epoksyfug.

Følg bruksanvisningen og bruk produkter som er testet og anbefalt for bruk sammen for et varig godt resultat.

Hilsen

Chera, IFI

0
 1
 
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 0
0
Rapporter

Tarkett annons