IFI logo
Se flere bilder
Fjerne gulvbelegg - kan jeg gjøre det selv?

Foto:

Fjerne gulvbelegg - kan jeg gjøre det selv?

Jeg holder på å pusse opp, og ønsker å fjerne et nesten 40 år gammelt gulvbelegg i stuen. Det har løsnet flere steder, men sitter til gjengjeld dørgende fast andre steder. Belegget ligger rett på betong. Lurer på om dette er noe jeg klarer å fjerne selv?

Kristian Owren

Kristian Owren
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ja, dette er noe du godt kan gjøre selv. Men du bør nok belage deg på å leie en skikkelig maskin for å greie å fjerne det. Dette kan du gjøre hos ulike maskinutleiefirmaer eller hos enkelte store byggvarehus. Du betaler da en dagsleie for maskinen, samt for de bladene du benytter under arbeidet.

Ifølge Cramo, som er et eksempel på et slikt utleiefirma, er det ikke noe problem for privatpersoner å gjøre denne jobben selv. De anbefaler imidlertid å ta kontakt i god tid før man har planer om å gjøre jobben, da det ofte er litt kø på slike maskiner.

Synes du jobben virker litt stor og vanskelig, er det også alltid et alternativ å leie inn profesjonelle folk til å gjøre det. For eksempel vil en gulvlegger vil være behjelpelig til et slikt arbeid. Du slipper da både å stresse med anskaffelse av store, tunge maskiner og å gjøre selve jobben selv. Valget er ditt!

Mer informasjon

www.cramo.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.