Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fargespill og kontraster

Storeys er en av landets markedsledere på tapet og representerer den belgiske produsenten Ideco, som på årets Heimtextil i Frankfurt viste frem sine nye kolleksjoner - blant annet Amaranth og Emalys.

  • Fra Storeys-kolleksjonen Emalys hvor det er brukt forskjellige tapetinnslag på to vegger. Det er et lilla innslag som matcher møblene og det er grønne innslag.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Den nye kolleksjonen spiller på naturens farger, samtidig som den har noen kraftige fargeinnslag. Det er stadig mer enn en tendens i markedet at forbrukerne nå bruker matchende tapet på veggene - en vegg, to vegger i én farge, de andre i en annen.

I noen av tapetene i Amaranth-kolleksjonen finner vi også innslag av gull og sølv som gir dem et nærmest metallisk inntrykk, også det i tiden. Tapetet gir inntrykk av en matt overflate med preg, selv om det også er mye liv i de ensfargete. Amaranth er en vinylkolleksjon med papir bakside.

Emalys-kolleksjonen er en vinyltapet med fiber bakside, som gjør at man limer på vegg og setter tapetet rett opp. (På papirtapet fukter man tapetets bakside.) Emalys er en kolleksjon med både friske og sterke farger. De har stort sett et ensfarget preg med noe diskret mønstring.  

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons

Les mer

[Some text some message]