IFI logo
Se flere bilder
Fargespill og kontraster

Foto:

Fargespill og kontraster

Storeys er en av landets markedsledere på tapet og representerer den belgiske produsenten Ideco, som på årets Heimtextil i Frankfurt viste frem sine nye kolleksjoner - blant annet Amaranth og Emalys.

Tor Henning Støldal

Tor Henning Støldal
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye kolleksjonen spiller på naturens farger, samtidig som den har noen kraftige fargeinnslag. Det er stadig mer enn en tendens i markedet at forbrukerne nå bruker matchende tapet på veggene - en vegg, to vegger i én farge, de andre i en annen.

I noen av tapetene i Amaranth-kolleksjonen finner vi også innslag av gull og sølv som gir dem et nærmest metallisk inntrykk, også det i tiden. Tapetet gir inntrykk av en matt overflate med preg, selv om det også er mye liv i de ensfargete. Amaranth er en vinylkolleksjon med papir bakside.

Emalys-kolleksjonen er en vinyltapet med fiber bakside, som gjør at man limer på vegg og setter tapetet rett opp. (På papirtapet fukter man tapetets bakside.) Emalys er en kolleksjon med både friske og sterke farger. De har stort sett et ensfarget preg med noe diskret mønstring.  

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.