IFI logo
Se flere bilder
Få malejobbene unna til jul!

Foto: Frode Larsen/ifi.no

Få malejobbene unna til jul!

Skulle du gjerne ha frisket opp fargen i stuen eller kjøkkenet til jul? Flere malemestere melder om ledig kapasitet og kan ta nye oppdag på kort varsel.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midt i storrengjøringen, kakebaksten og julegaveshoppingen er det ikke mye tid til å få malt om stua eller et av de andre rommene i huset. Men setter du arbeidet bort til en malemester kan de male mens du er på jobb, og resultatet står ferdig i god tid før jul.

Rolig førjulstid

- I motsetning til hva mange tror så er førjulstida ofte en rolig periode for mange malere, sier malermester Thom Hansen. Derfor er sjansene gode for å finne en maler som kan ta på seg jobben umiddelbart. Mange tenker nemlig at de skal vente til ut på nyåret med oppussingen, men da har ofte ordrebøkene begynt å fylle seg opp igjen. 

Hektisk sommertid

Malermester Ståle Jenssen i Jenssen & Bjørgen Malermesterfirma bekrefter dette.

- Hele sommerhalvåret jobber vi på høygir og har vanskelig for å strekke til fordi så mange ønsker å få male nettopp da. På vinterhalvåret derimot er det mye roligere, og nå før jul er det flere av oss som har ledig kapasitet.

Skulle du likevel ønske å utsette malejobben, så ikke vent til lang ut på våren med å kontakte maleren. - Da er det nemlig mange som skal male huset sitt utvendig og ventelistene blir desto lenger, advarer Jenssen.  

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.