IFI logo
Se flere bilder
Få malejobbene unna til jul!

Foto: Frode Larsen/ifi.no

Få malejobbene unna til jul!

Skulle du gjerne ha frisket opp fargen i stuen eller kjøkkenet til jul? Flere malemestere melder om ledig kapasitet og kan ta nye oppdag på kort varsel.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midt i storrengjøringen, kakebaksten og julegaveshoppingen er det ikke mye tid til å få malt om stua eller et av de andre rommene i huset. Men setter du arbeidet bort til en malemester kan de male mens du er på jobb, og resultatet står ferdig i god tid før jul.

Rolig førjulstid

- I motsetning til hva mange tror så er førjulstida ofte en rolig periode for mange malere, sier malermester Thom Hansen. Derfor er sjansene gode for å finne en maler som kan ta på seg jobben umiddelbart. Mange tenker nemlig at de skal vente til ut på nyåret med oppussingen, men da har ofte ordrebøkene begynt å fylle seg opp igjen. 

Hektisk sommertid

Malermester Ståle Jenssen i Jenssen & Bjørgen Malermesterfirma bekrefter dette.

- Hele sommerhalvåret jobber vi på høygir og har vanskelig for å strekke til fordi så mange ønsker å få male nettopp da. På vinterhalvåret derimot er det mye roligere, og nå før jul er det flere av oss som har ledig kapasitet.

Skulle du likevel ønske å utsette malejobben, så ikke vent til lang ut på våren med å kontakte maleren. - Da er det nemlig mange som skal male huset sitt utvendig og ventelistene blir desto lenger, advarer Jenssen.  

Finn din nærmeste
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.