IFI logo
Se flere bilder
Er du hele Norges sofagris?

Foto: Jordan

Er du hele Norges sofagris?

Eller er du gift med h*n? 1 av 4 kvinner mener de lever med en sofagris, og nesten like mange menn mener det samme. Om du har en ekte sofagris i hus, kan du vinne en profesjonell julerengjøring av hele huset!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På oppdrag for Jordan gjennomførte Respons Analyse nylig en befolkningsundersøkelse om nordmenns forhold til rengjøring i hjemmet. Undersøkelsen viser at hele 1 av 4 kvinner mener partneren sin er en ”sofagris”. Noe mer overraskende er det kanskje at 1 av 5 menn mener det samme om sin partner.

– Med begrepet ”sofagris” er vi ikke på jakt etter å henge ut noen, og vi mener heller ikke at det kun er den ”late, mutte mannen med ølvom og chipspose” som defineres som en sofagris. Tvert imot, vi har nemlig en liten mistanke om at det bor en sofagris i oss alle, og at det er mange som fortjener tittelen som ”Hele Norges sofagris”. Det er også artig å se at menn også ser på sine respektive som sofagriser, sier internasjonal produktsjef i Jordan, Hege Poppe.

Krangler om husarbeid

Undersøkelsen viste også at husarbeid ofte er kilde til krangling i parforholdet. Hele 40 prosent av kvinnene opplever dette, samtidig som 1 av 5 menn er lei av at partneren maser om husarbeid.

– Nå har man muligheten til å avgjøre en gang for alle hvem som er den egentlige sofagrisen i forholdet, og hvem som maser for mye om husarbeid. Det er bare å laste opp bilde og begrunne hvorfor vedkommende er sofagris, og la stemmene tale for seg, sier Poppe.

Hele 65 prosent av kvinnene oppgir at det er de selv som har hovedansvaret for rengjøringen i sitt hjem og at kvinner rengjør mer nøyaktig og bedre enn menn. Mennene er også enige i dette, og over halvparten mener det samme.

Se flere bilder
65 % av kvinnene sier har hovedansvar for rengjøringen.

Foto:

65 % av kvinnene sier har hovedansvar for rengjøringen.

Vinn full julerengjøring + rengjøringsprodukter

Om du eller din partner blir kåret til "Hele Norges sofagris", vinner dere både en profesjonell julerengjøring av hele huset gjennomført av City Maid og rengjøringsprodukter fra Jordan. Premien har en verdi på inntil 10.000 kroner.

For å bli med på kåringen, last opp bildet av sofagrisen (ektefelle, mor, far, datter, sønn, nabo, venn osv.) på www.jordan175.no og se hvor mange stemmer dere får. 

Mer informasjon

www.jordan175.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.