Kategorier

Meny

Konto

Enklere å velge rengjøringsmidler

Nå blir det enklere og tryggere å velge riktige produkter til rengjøringen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Enklere å velge rengjøringsmidler

Foto: Casco

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke alltid like lett å velge rett rengjøringsmidler til ulike overflater. De fleste av oss har et begrenset utvalg i kjøkkenskapet og benytter gjerne det samme rengjøringsmiddelet til de fleste flatene. Resultatet blir dermed ikke alltid optimalt, og i verste fall kan overflater bli ødelagt.

Ny emballasje

Den velkjente limprodusenten Casco, har nå slått seg sammen med Sika, og samtidig valgt å fornye emballasjen til hele sitt sortiment av produkter innen renhold. Tanken er at det skal bli enklere for forbruker å velge rett 

I tillegg til nye og friske farger knyttet til ulike bruksområder, er produktemballasjen utstyrt med QR-koder, slik at du selv kan hente utfyllende informasjon på Casco sin mobil-web.

Nytt produkt

I tillegg utvides produktspekteret med produktet Casco Newshine. Dette er et nesten luktfritt vedlikeholdsprodukt for lakkerte flater. Produktet er spesielt godt egnet for områder med høy slitasje. Newshine lukker småriper og etterlater en glansfull overflate.

Renholdsguide

I forbindelse med det oppdaterte sortimentet er det også tatt frem en renholdsguide, som kan bestilles på www.casco.no, alternativt kan den lastes ned digitalt.

Mer informasjon:

Casco

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]