IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Enklere å velge rengjøringsmidler

Foto: Casco

Enklere å velge rengjøringsmidler

Nå blir det enklere og tryggere å velge riktige produkter til rengjøringen.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke alltid like lett å velge rett rengjøringsmidler til ulike overflater. De fleste av oss har et begrenset utvalg i kjøkkenskapet og benytter gjerne det samme rengjøringsmiddelet til de fleste flatene. Resultatet blir dermed ikke alltid optimalt, og i verste fall kan overflater bli ødelagt.

Ny emballasje

Den velkjente limprodusenten Casco, har nå slått seg sammen med Sika, og samtidig valgt å fornye emballasjen til hele sitt sortiment av produkter innen renhold. Tanken er at det skal bli enklere for forbruker å velge rett 

I tillegg til nye og friske farger knyttet til ulike bruksområder, er produktemballasjen utstyrt med QR-koder, slik at du selv kan hente utfyllende informasjon på Casco sin mobil-web.

Nytt produkt

I tillegg utvides produktspekteret med produktet Casco Newshine. Dette er et nesten luktfritt vedlikeholdsprodukt for lakkerte flater. Produktet er spesielt godt egnet for områder med høy slitasje. Newshine lukker småriper og etterlater en glansfull overflate.

Renholdsguide

I forbindelse med det oppdaterte sortimentet er det også tatt frem en renholdsguide, som kan bestilles på www.casco.no, alternativt kan den lastes ned digitalt.

Mer informasjon:

Casco

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Chera Westman  | 
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Mal fliser, i dusjen også
Gjør det selv

Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter.

Camilla Delbekk(  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.