IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Enklere å sparkle

Foto:

Enklere å sparkle

Det kan være slitsomt for hender å bedrive håndverk. Derfor satses det også på utviklingsarbeid blant annet med industridesign innenfor malerverktøy, i dette tilfellet sparkelverkøty.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er brukerkomforten man fokuserer på. Disse sparkelprodukter er såkalt ergonomiske hvor det blant annet fokuseres på hvordan det er å holde et grep i en jobb som tar en viss tid.

Sparkelserien har fått et nytt gummibelegg i håndtakene. Vi har her tre typer sparkler: Den store bredsparkelen, som fås i forskjellige bredder alt ettersom hva jobben krever. Her er det utviklet et holdehull i sparkelens håndtak. Videre er det en stålsparkel, som også finnes i forskjellige bredder, og en kittkniv, et tilleggsverktøy til bruk ved vinduer og der det ellers kan være litt vanskelig å komme til.

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Chera Westman  | 
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Mal fliser, i dusjen også
Gjør det selv

Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter.

Camilla Delbekk(  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.