IFI logo
Se flere bilder
Enkel eller avansert skjerming

Foto: Produsent

Enkel eller avansert skjerming

Det kan være i leilighet eller bolighus eller på arbeidsplassen - behovet for det som nå ikke alltid heter gardin, men også solavskjerming eller blending, kan løses i alle varianter.

Tor Henning Støldal

Tor Henning Støldal
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Privatboliger først: Mønstret forandrer seg; arkitekturen gir rom for store vindusløsninger i forskjellige varianter og størrelser. Behovene kan være så individuelle de vil. Med store flatskjermer på vegg har vi behov for å dempe eller utestenge lyset. Det kan også være behov for skjerming/blending i forbindelse med dataskjermer på arbeidsrom/hjemmekontor.

Silent Gliss er en ekspert på vindusløsninger; det være seg skinnesystemet eller selve stoffet. Med liftgardin med snortrekk kan man få en helt åpen eller helt lukket løsning. Man kan trekke gardinen fra eller til på den tradisjonelle måten, men her i et opphengsystem som gir et fast bølgemønster (se bilder). Et alternativ er også å velge en løsning med strimler.

I offentlige miljøer kan behovet være helt annerledes. Løsninger på kontor kan være de samme som i hjemmet, men Silent Gliss produserer også systemer til konferansesaler eller atrium hvor det kan være behov for avskjerming eller nærmest mørklegging som i en kinosal.

Det finnes både små og store motoriserte løsninger - i offentlige miljø er det mest påkrevet. I billedserien viser vi her løsninger som også kan dekke hele glasstak - opptil 5 x 12 meter som utgjør 50 kvadratmeter blending - et typisk eksempel på hvor langt man har kommet når det gjelder moderne teknikk og elegante design til hver enkelt behov.

Disse fører produktet

Silent Gliss tlf. 62 96 62 22

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.