IFI logo
Se flere bilder
Ege våger litt på gulv

Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

Ege våger litt på gulv

Et sterkt ønske om å fornye tradisjonelle teppedesign ligger bak linken mellom Milano og Herning på Jylland, mellom kunstneren Marco Piva og Egetæpper A/S.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samarbeidet mellom Ege, en av de største teppefabrikker i Europa (og leverandør til Det Kgl. Danske Hof), og den italienske kunstner, har endt opp med kolleksjonen Soft Landscapes, presentert i Milano for første gang i slutten av oktober; nå er den klar for Skandinavia.

Marco Piva har laget en kolleksjon hvor inspirasjonen er hentet fra forskjellige kulturer og klimaer. Han har reist mye - fått med seg varme afrikanske farger, sterke Middelhavsfarger, klassiske mellomeuropeiske og de litt kaldere nordiske. Så har han skissert og designet, håndmalt akvarell, tempera og olje, gjenskapt og overført til computer for mønsterlegging.

Ege avgrenser ikke Soft Landscapeskolleksjonen til spesielle bruksområder; det kan være seg til boliger, hoteller, kontorer - mange offentlige miljøer. Kolleksjonen leveres i seks standard kvaliteter - i 100 prosent polyamid og 80/20 ull. 15 design tilbys i til sammen 72 forskjellige varianter, seks hovedfargekategorier gjør at man kan produsere i alt i 210 farger. Mønstrene fås dessuten i forskjellige størrelser - S, M, L og XL.

Disse fører produktet:
  • Egetepper Norge AS, tlf: 22 51 63 00
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.