Kategorier

Meny

Konto

Dansk suksess til Norge

Et nytt avløpssystem til badet har i løpet av et knapt år tatt det danske markedet med storm. Nå kommer det til Norge.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Dansk suksess til Norge

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I over 3000 år, helt siden Kleopatra tok sine bad i Egypt, har avløpet blitt plassert midt på gulvet eller med avstand fra veggen. Nå har imidlertid et nytt, dansk avløpssystem som skal plasseres langs kanten av veggen revolusjonert markedet.

- Det nye avløpssystemet, Unidrain, er ikke bare mye penere, det beskytter også bedre mot vannlekkasjer og er enklere å montere og holde rent, sier markedskoordinator Heidi Årby hos Litex. Problemet med tradisjonelle avløp som ligger midt i dusjnisjen, er at det må bygges fall fra alle fire sider for at vannet skal renne ut. Flisene må skjæres til så de passer rundt risten, og det kan være vanskelig å få et helt tett og jevnt underlag. I tillegg er det mange som ikke liker å måtte stå på risten når de dusjer. 

Bedre enn tradisjonelle avløp

Med Unidrain derimot legges risten langs kanten av veggen. Det betyr at man bare behøver fall fra én side, og at underlaget blir helt plant uten høydeforskjeller mellom flisene og risten. I tillegg har avløpet loddrette veggflanger som sikrer en vanntett overlapping mellom veggflatenes membran og flisene. Dermed elimineres en rekke av de alminnelige feil som gjerne oppstår med tradisjonelle avløp.

- Omfattende tester viser at Unidrain er de tradisjonelle gulvavløp overlegen både når det gjelder funksjon, kvalitet og montering, og jeg tror vi vil se mye av dette avløpssystemet i de nye badene som bygges, sier Årby. 

Fordeler med Unidrain:

* Vanntett tilslutning til veggene

* Plant underlag for flisene og du slipper å stå på risten når du dusjer

* Enkel å holde ren, risten har en sil som kan tas opp og skylles

* Elegant, risten blir et dekorativt element i innredingen

Unidrain er framstilt av rustfritt stål og levers i en rekke forskjellige lengder og med forskjellige designmønstre på ristene.

Disse fører produktet:

Litex, tlf: 33 48 99 70

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]