Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Fototapet med ditt eget bilde

cloud_download
fullscreen
  • Fototapet med ditt eget bilde

    Foto: Kristian Owren/ifi.no og Inspirasjon Interiør/Komar

  • Fototapet med ditt eget bilde

    Foto:

  • Fototapet med ditt eget bilde

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fototapet er i vinden, og stadig flere velger en fondvegg med fotografisk motiv. Produsentene har en rekke flotte "ferdigbilder", men er du ute etter noe helt spesielt kan kanskje dine egne bilder bli et dekorativt element på veggen?

Annonse

Enten du er en ivrig hobbyfotograf eller stort sett bare tar bilder når familien er på ferie, har du helt sikkert noen bilder som hadde gjort seg på veggen liggende på harddisken. I stedet for å ramme inn kunsten, kan det være et morsomt og utradisjonelt valg å dekorere en hel vegg med et bilde som betyr mye for deg.

Finne motiv

Kanskje vet du umiddelbart hvilket bilde du kunne tenkt deg på veggen, eller kanskje du må ta en leterunde i bildearkivet først. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter begrensninger. Hadde det kanskje vært koselig å ta med utsikten fra hytta hjem til stua? Eller hva med den trange bakgaten du så på ferie i Hellas?

Sjekk kvaliteten

Det er Inspirasjon Interiør som nå har begynt med produksjon av kundenes egne bilder på fototapet. Har du funnet et bilde du kunne tenke deg på fototapet, anbefaler produsenten deg å sende det til dem for vurdering. Dette er helt uforpliktende, og du vil raskt få tilbakemelding på om bildet er av slik kvalitet at det kan trykkes på veggen.

Enkelt å sette opp

De fleste fototapeter med egne bilder trykkes på papirtapet. Dette er ofte mer vrient å sette opp - og resultatet kan fort bli deretter. Inspirasjon Interiør har derfor lansert fototapet med eget bilde trykket på vinyltapet med fiberbakside. Denne typen tapet er lett å lime opp, og danner ikke like lett luftbobler. Tapetet leveres på ruller, slik at du enkelt kan jobbe deg ovenifra og ned.

Vinyltapet med fiberbakside er vaskbar, spaltbar og UV-bestandig, men en bør unngå voldsom skrubbing da det kan misfarge trykken.

Mer informasjon

Mer informasjon

www.inspirasjon.as

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]