Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Fototapet med ditt eget bilde

Dette fototapetet er et av tapetprodusenten Komar sine egne bilder. Enten du finner bilde selv eller velger et ferdig foto...   Kristian Owren/ifi.no og Inspirasjon Interiør/Komar
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Fototapet er i vinden, og stadig flere velger en fondvegg med fotografisk motiv. Produsentene har en rekke flotte "ferdigbilder", men er du ute etter noe helt spesielt kan kanskje dine egne bilder bli et dekorativt element på veggen?

Enten du er en ivrig hobbyfotograf eller stort sett bare tar bilder når familien er på ferie, har du helt sikkert noen bilder som hadde gjort seg på veggen liggende på harddisken. I stedet for å ramme inn kunsten, kan det være et morsomt og utradisjonelt valg å dekorere en hel vegg med et bilde som betyr mye for deg.

Finne motiv

Kanskje vet du umiddelbart hvilket bilde du kunne tenkt deg på veggen, eller kanskje du må ta en leterunde i bildearkivet først. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter begrensninger. Hadde det kanskje vært koselig å ta med utsikten fra hytta hjem til stua? Eller hva med den trange bakgaten du så på ferie i Hellas?

Sjekk kvaliteten

Det er Inspirasjon Interiør som nå har begynt med produksjon av kundenes egne bilder på fototapet. Har du funnet et bilde du kunne tenke deg på fototapet, anbefaler produsenten deg å sende det til dem for vurdering. Dette er helt uforpliktende, og du vil raskt få tilbakemelding på om bildet er av slik kvalitet at det kan trykkes på veggen.

Enkelt å sette opp

De fleste fototapeter med egne bilder trykkes på papirtapet. Dette er ofte mer vrient å sette opp - og resultatet kan fort bli deretter. Inspirasjon Interiør har derfor lansert fototapet med eget bilde trykket på vinyltapet med fiberbakside. Denne typen tapet er lett å lime opp, og danner ikke like lett luftbobler. Tapetet leveres på ruller, slik at du enkelt kan jobbe deg ovenifra og ned.

Vinyltapet med fiberbakside er vaskbar, spaltbar og UV-bestandig, men en bør unngå voldsom skrubbing da det kan misfarge trykken.

Mer informasjon

www.inspirasjon.as

Les også Skap en fargerik høst!

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons