IFI logo
Se flere bilder
Klikk deg en vegg

Foto: RBI

Klikk deg en vegg

Forny et gammelt rom på 1-2-3 med nytt panel som settes sammen med et klikk.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange av oss utsetter gjerne oppussingen fordi vi tror det blir for tidkrevende, men med Smartpanel får du et nytt rom med noen få timers innsats. Panelet kan monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk, og du trenger ikke være håndverker for å klare denne oppgaven.

Panel for ethvert behov

Smartpanelet kommer i mange ulike farger og utforminger, slik at det finnes et panel for ethvert behov. Skulle du allikevel ikke finne din favoritt, finnes det også ubehandlede panelplater som er klar til å males. Ønsker du derimot rene linjer og slette overflater kan Smartpanel Slett og Variasjon, som er nye av året, være noe for deg. Panelet har nesten usynlige skjøter og du får en jevn og fin overflate.

Klikk deg et tak

Står i ikke det gamle taket i stil med de nye flotte veggene? Smart Takpanel gir deg et enkelt og stilig tak som er like lett å montere som Smartpanelet. Taket er lett å vedlikeholde og leveres i fargene egghvit og foliert hvit. Gjør rommet helt ferdig med Smart List, som i sitt sortiment har både profilerte og glatte lister.

MDF plater

Både Smartpanel og Smart Takpanel består av MDF plater. MDF plater er en videreutvikling av tradisjonelle trefiberplater. Platene består av trefibre som er varmpresset etter tilsetning av lim og er en utbredt platetype for snekkerarbeid og i møbelindustrien. De er spesielt godt egnet for lakkering og maling, og bearbeidelsesegenskapene gjør materialet lett å arbeide med.

Produktene produserers i Norge og Sverige av RBI Interiør, som er markedsleder på MDF-panel i Norge.

- Vi er meget stolt over at Smartpanel har blitt et begrep, og vi synes det er ganske sjarmerende at noen konkurrenter også omtaler sine produkter som smartpanel, til tross for at dette er vårt produktnavn, sier Audar Dørum, markedssjef i RBI Interiør.

Mer informasjon

www.rbi.no

www.smartpanel.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.