IFI logo
Se flere bilder
Trendy slettvegger

Foto: RBI

Trendy slettvegger

Du trenger ikke lenger gips- eller sponplater for å få til tøffe, slette vegger. Nå finnes endelig helt slette veggplater ferdigmalt i høstens trendfarger.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye kolleksjonen til Smartpanel gjør jobben med å få moderne slette vegger mye enklere. For det som tidligere har vært en tidkrevende jobb går nå unna i en fei, med et flott resultat.

Smartpanel Trend er en panelserie med glatt overflate helt uten profiler. Bare farge!

Ny kolleksjon

RBI har lenge levert Smartpanel i forskjellige varianter, men har nå kommet med en ny kolleksjon. I denne kolleksjonen finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære. Panelet er ferdigmalt og kan monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Skulle du allikevel ikke finne din favoritt, får du også kjøpt ubehandlede plater som er klare til å males.

- Fargene er valgt etter fargetendenser i tiden og inspirert av naturen; hav, regn, uvær, himmel, sjø, fjord og fjell, forteller interiørstylist og meddesigner av Smartpanel Trend, Signe Schineller.

Gjør jobben enklere

Nordmenn er svært glade i å pusse opp, og en undersøkelse gjort av InFact for VG viser at hele 43 prosent av landet har ferdigstilt eller startet nye oppussingsprosjekter i 2012. Så produkter som gjør jobben enklere, og som ikke går på bekostning av resultatet, blir raskt populært her til lands.

- Vi lever i en travel hverdag der alle vil rekke mest mulig til tross for tidsklemmen. Smartpanel gir mer tid til overs. Og med tanke på astma og inneklima er det veldig greit å slippe å pusse ned vegger og sparkel. Slik finstøv er sjelden godt for noe, forklarer Signe Schineller.

I stuen eller kjøkkenet

Veggene er slitesterke og lette å renholde, slik at de egner seg i stuen, kjøkkenet så vel som andre rom. På badet må du passe på å bruke panel som er egnet til våtrom.

- Jeg skal selv prøve dette i en kjellerstue og jeg ser frem til enkeltheten og effektiviteten med slike ferdigmalte Smartpaneler.

Smartpanel Trend har 13 trendfarger.

- Jeg kommer til å velge fargen "Silver Grey" fra kolleksjonen Delicat & Creamy og "Gentle Green" fra kolleksjonen Plush & Powder. Gleder meg!, avslutter Schineller.

Produktene produserers i Norge og Sverige av RBI Interiør, som er markedsleder på MDF-panel i Norge.

Designstudio

Hos RBI har de sitt eget designstudio på nett for Smartpanel, slik at man lett kan se hvordan designene vil passe i din stue. 

– Vi lanserte tjenesten i april og har fått mange gode henvendelser og positive tilbakemeldinger fra både butikker og forbrukere. Butikkene har normalt flere prøver i butikken, men kanskje ikke på hele sortimentet. Dette supplerer de fysiske butikkprøvene på en fin måte, forteller Ann Jeanette Myrland, digital markedsfører for SAGA Parkett, Kronotex og Smartpanel.

Når nye produkter lanseres, blir de løpende gjort valgbare i Designstudio.

Mer informasjon

www.rbi.no

www.smartpanel.no

MDF plater

Smartpanel består av MDF plater. MDF plater er en videreutvikling av tradisjonelle trefiberplater. Platene består av trefibre som er varmpresset etter tilsetning av lim og er en utbredt platetype for snekkerarbeid og i møbelindustrien. De er spesielt godt egnet for lakkering og maling, og bearbeidelsesegenskapene gjør materialet lett å arbeide med.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.