IFI logo
Se flere bilder
Vinylgulv for alle rom

Foto: Tarkett

Vinylgulv for alle rom

Vinylbelegg er et praktisk og slitesterkt gulv for kjøkken andre steder i boligen der gulvet utsettes for røff bruk. Med nye design som passer like godt i stuen og soverommet, flytter vinylgulvene inn i boligens alle rom.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

At vinylbelegg er et slitesterkt og robust gulv, perfekt egnet for kjøkken og entré, er ingen nyhet. Men vinylgulv av ulike slag kan brukes i boligens alle rom. Tarkett lanserer nå nye design innen både banebelegg og klikk-vinyl for bruk i hjemmets ulike rom. Nyhetene består i forskjellige geometriske mønstre i en balansert fargeskala, som tilfører rommet elementer av kreativitet og lekenhet, i tillegg til vinylmaterialets andre gode egenskaper.

– Mønstrene passer godt både på soverom, barnerom og i stuen, sier Ingeborg Bigum Borgen, markedssjef hos Tarkett AS.

Se flere bilder
KUBISTISK ILLUSJON

Foto: Tarkett

KUBISTISK: Kontrastene skaper kreative mønstre med 3D-effekt. Vinylgulvet heter Tarkett Trend Cube Tile Blue.

Trendy banebelegg og klikk

Trend-kolleksjonen er et banebelegg med gode bruksegenskaper og tidsriktige design. De nye mønstrene er blant annet inspirert av marokkanske fliser og sekskantede betongfliser. Banebelegg kan brukes i hjemmets alle rom, og passer veldig godt i barnerom, stue, kjøkken, gang og soverom.

Klikk-vinylgulvet Starfloor Click kommer også i flere oppdaterte design. Blant nyhetene finner du blant annet to nye tremønstre med preget overflate: «Alpine Oak» og «Lime Oak», og et tredimensjonalt kubemønster som skaper en optisk effekt over gulvet. Teksturen og den matte overflaten gjør at gulvet ser svært naturtro ut.

Se flere bilder
Vinylgulv 3D-mønster

Foto: Tarkett

3D: «Cube Tile» har et grafisk, tredimensjonalt mønster og kommer i to ulike farger.

Gode egenskaper

Både Starfloor Click og Trend-kolleksjonen er ftalatfrie og bidrar til et godt innemiljø. De er robuste og slitesterke og samtidig komfortable å gå og stå på. En spesiell overflatebehandling  gjør dem enkle å rengjøre og sørger for meget lite behov for vedlikehold. Starfloor Click legges uten bruk av lim, og hvis eksisterende gulv er plant og hardt i overflaten kan det legges over det gamle gulvet.

Se flere bilder
NATURTRO TREGULV

Foto: Tarkett

NATURTRO TREGULV: Starfloor Click Lime Oak Light Beige har et tidløst naturlig mønster i form av vakre eikeplanker som gir en varm følelse til rommet.

Se flere bilder
FLERHJØRNINGER

Foto: Tarkett

FLERHJØRNINGER: Designet «Henna» bygger på hexagonformede fliser med betongfarge og tatoveringseffekt. Belegget lages i tre ulike gråfarger.

Mer informasjon:

Tarkett

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.