IFI logo
Se flere bilder
Høytrykkslaminat i 30 nye dekorer

Foto: Berry Alloc

Høytrykkslaminat i 30 nye dekorer

Med inspirasjon fra storslagen nordisk natur og hektiske gater i Paris utvider nå Berry Alloc sine kolleksjoner høytrykkslaminat med nye dekorer. Fra seriene Original, Grand Avenue og Grand Majestic kan du nå velge blant hele 74 ulike dekorer – tre, stein og betong.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et steingulv som er stille å gå på, en parkett som tåler vann eller et komfortabelt betonggulv. Det kan høres ut som om det er for bra til å være sant. Og det er det kanskje også. Velger du isteden et høytrykkslaminat fra en av kolleksjonene Original, Grand Avenue og Grand Majestic, får du både utseendet du søker, og en rekke utmerkede bruksegenskaper. 

Se flere bilder
Grand Majestic

Foto: Berry Alloc

MAJESTETISK EIK: Med en lengde på 2,4 meter og en bredde på 30 cm gir bordene i Grand Majestic kolleksjonen rommet en følelse av luft og åpenhet. Nå er kolleksjonen utvidet med tre nye dekorer, slik at du nå kan velge mellom åtte ulike eikedekorer.

74 ulike valgmuligheter

– Våre høytrykkslaminat har et lydabsorberende underlag som er festet til gulvbordet. Det demper støy med mer enn 19 desibel. Det integrerte underlaget gjør også at du ikke trenger å tenke på å velge og legge et separat underlag, sier Daniel Urvalek hos Berry Alloc.

 

Nå utvides kolleksjonene Original, Grand Avenue og Grand Majestic med 30 nye design, slik at du til sammen har hele 74 ulike estetiske uttrykk å velge blant – blant dem naturtro etterligninger av stein, betong og tre. 

Se flere bilder
Original

Foto: Berry Alloc

STORT UTVALG AV TRE OG STEIN:  Kolleksjonen Original består nå av 44 ulike dekorer, hvorav 20 er helt nye. Her finner du en rekke tre- og steindesign. 

Fullastet med gode egenskaper

Et høytrykkslaminat tåler tøff bruk, men er samtidig et vakkert gulv som gjør det enkelt å skape lune og trivelige hjem.

 

Den tykke kvalitetsoverflaten har et supersterkt beskyttelseslag. Selv ved kraftige slag og støt blir det ikke merker og skader. Slitelaget holder sliteklasse AC6 – et tegn på at det gir beste mulige beskyttelse i denne klassen. Disse gulvene er svært ripe- og flekkbestandige, og det robuste, vannbestandige topplaget beskytter både overflaten og fugene. Også produktets kjerne er vannbestandig. 

Se flere bilder
Grand Avenue

Foto: Berry Alloc

LANGE OG BREDE BORD: De spektakulære, ekstra lange bordene, gjør at rommet føles større enn det er. Med 7 nye dekorer innenfor Grand Avenue består denne kolleksjonen av 22 ulike tredekorer.

Velg blant dette:

Original – stort utvalg tre og stein

Kolleksjonen Original består nå av 44 ulike dekorer, hvorav 20 er helt nye. Her finner du en rekke tre- og steindesign.

Grand Avenue – lange og brede bord

De spektakulære, ekstra lange bordene, gjør at rommet føles større enn det er. Med 7 nye dekorer innenfor Grand Avenue består denne kolleksjonen av 22 ulike tredekorer.

Grand Majestic – majestetisk eik

 

Med en lengde på 2,4 meter og en bredde på 30 cm gir bordene i Grand Majestic kolleksjonen rommet en følelse av luft og åpenhet. Nå er kolleksjonen utvidet med tre nye dekorer, slik at du nå kan velge mellom åtte ulike eikedekorer.

Se flere bilder
høytrykkslaminat

Foto: Berry Alloc

HØYTRYKKSLAMINAT: Et høytrykkslaminat tåler tøff bruk, men er samtidig et vakkert gulv som gjør det enkelt å skape lune og trivelige hjem.

Gulv på bildene:

LANGE OG BREDE BORD: :

STORT UTVALG AV TRE OG STEIN:

MAJESTETISK EIK:

HØYTRYKKSLAMINAT::

Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.