IFI logo
Se flere bilder
Høytrykkslaminat fra Berry Alloc som gjør rommet større

Foto: BerryAlloc

Høytrykkslaminat fra Berry Alloc som gjør rommet større

«Grand Majestic» er et storslått og majestetisk høytrykkslaminat som tåler aktiv bruk. – Dette er vårt sterkeste og mest robuste gulv, sier Daniel Urvalek fra BerryAlloc.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Urvalek er produkt- og marketingansvarlig hos BerryAlloc. Den norske produsenten har et stort utvalg interiørløsninger for boligprosjekter og kommersielle prosjekter, og kan tilby et rikt utvalg gulvløsninger. 

Sterkeste gulvet i klassen

Et gulv Urvalek er særlig opptatt av heter «Grand Majestic». Dette er et høytrykkslaminat som leveres i lange og brede planker, og som han mener har et naturlig og majestetisk utseende. − Her får du 30 centimeter bredde og 240 centimeter lengde. Dette er et robust gulv som gir et storslagent utrykk. Vi leverer gulvet i seks tidløse og elegante tredekorer som alle fanger naturens kraft i et gulv som vil håndtere alt livet har å by på, forteller Urvalek. 

Se flere bilder
Gulv

Foto: BerryAlloc

GULV FOR TRAVLE HJEM: Gulvet «Grand Majestic» er et høytrykkslaminat designet og produsert i Norge. − Dette vannbestandige gulvet er laget for vare lenge, og det gir en fantastisk følelse av åpen romslighet, sier Daniel Urvalek.

Made in Norway

Dette er med andre ord et gulv som er ideelt for travle hjem, så vel som høytrafikkerte områder. Gulvet «Grand Majestic» er designet og laget i Norge, og representerer den siste utviklingen innen teknologien til BerryAlloc’s høytrykkslaminat. − Trendformende estetikk og høy ytelse gjør «Grand Majestic» til høydepunktet innenfor våre høytrykkslaminat. Dette er verdens sterkeste laminatgulv i en planke med ekstraordinære dimensjoner, som fortsatt er enkel å legge og vedlikeholde, forteller Urvalek.

Se flere bilder
Gulv

Foto: BerryAlloc

ENKELT VEDLIKEHOLD: «Grand Majestic» leveres i seks tidløse og elegante tredekorer. − Gulvet er også enkelt å legge og vedlikeholde, forteller Daniel Urvalek.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.