IFI logo

Klassiske gulv med moderne vri

I 2021 blir det å blande klassisk med moderne en viktig trend. Med to nye formater for laminatgulv og fire nye dekorer i vinyl, har Pergo gulv for alle behov. Gulvene kjennetegnes av naturtro utseende og eksepsjonell slitestyrke. De er enkle å legge og er vannavvisende.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pergo er ledende leverandør av laminatgulv, og har et bredt sortiment i naturtro utseende, og planker og fliser i vinyl for ulike typer undergulv.  Nå lanserer selskapet to nye kolleksjoner med laminatgulv, og fire nye dekorer for de tre vinylgulvsvariantene

Se flere bilder
moderne fiskebeinsgulv

Foto: Chera Westman/ifi.no

MODERNE KLASSIKER: – Vasa er en moderne variant av et klassisk fiskebeinsgulv, sier Karina Solheim Skjolden hos Pergo.

Et design – to mønstre

Det nye laminatgulvet Vasa er faktisk to gulv i ett! Du kan velge å legge gulvet i et trendy «fiskebensmønster» eller diamantmønster, med de samme laminatbordene.

Vasa leveres i korte og brede bord i formatet på 1200 x 396 millimeter. Alle bord har v-fas på langsidene. Hvert bord har skråstilte staver med faser rundt hver stav, som sammen med mye struktur i overflaten gir et inntrykk av ekte treverk. Bordene klikkes enkelt sammen.

– Vasa kan legges på to forskjellige måter. Velger du halvveis forskyvning får du et fiskebeinsmønster. Skyver du planken med tre fjerdedels forskyvning får du et diamantmønster, sier Karina Solheim Skjolden hos Pergo.

Vasa kommer i fire forskjellige dekorer og i to kvalitetsnivåer og er merket med miljømerket Svanen. Gulvet har et robust toppsjikt, og takket være overflatebeskyttelsen AquaSafe har det også 5 års vanngaranti. 

Se flere bilder
Laminatgulv Vasa fiskebein

Foto: Pergo

TO I ETT: Laminatnyheten Vasa kan legges med både «fiskebeinsmønster» og et diamantmønster. 

«Unaturlig naturlig»

Laminatnyheten Lillehammer er et gulv i velkjente Sensation-serien.

– Det er det mest naturtro laminatproduktet på markedet. Det er så mye furer og struktur i overflaten at vi sier det er «unaturlig naturlig», sier Solheim Skjolden.

Gulvet har matt overflate, smale og skarpe v-fuger på alle fire sider, og en struktur som følger mønsterdekoren. Lillehammer kommer i 14 ulike dekorer og de samme to kvalitetsklassene som Vasa. Gulvet er svanemerket og har ti års vanngaranti. 

Se flere bilder
laminatgulv Lillehammer

Foto: Pergo

MYE STRUKTUR: Lillehammer har mye struktur i overflaten og et meget ekte treutseende. Gulvet kommer i 14 ulike dekorer og har en matt overflate.  

La undergulvet bestemme!

Pergos serie med vinylgulv består av tre varianter for ulike typer undergulv. Limvarianten krever helt jevne og slette gulv, klikk-gulv kan også legges på gulv med små uregelmessigheter, mens den tredje gulvet som også klikkes sammen har en stivere kjerne. Sistnevnte takler et litt mer ujevnt undergulv.

De fire nye dekorene «Brown Lodge Oak», «Pearl Beach Oak», «Grey Pebble Oak» og «Winter Pine» i serien Modern Planks, finnes i alle tre varianter. Vinylgulvene er vannbestandige, fri for ftalater og kan resirkuleres etter endt bruk. 

Se flere bilder
vinylgulv Modern Plank

Foto: Pergo

TRE VARIANTER: Pergos vinylgulv i Modern Plank finnes i tre varianter for ulike typer undergulv.

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Hvordan male fliser?

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.