IFI logo
Se flere bilder
Her er de mest leste sakene fra ifi.no i 2021

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Her er de mest leste sakene fra ifi.no i 2021

At 2021 var et oppussingens år merkes godt hos ifi.no. De tre mest leste artiklene under fjoråret gir håndfaste, gode råd om grunning, hvordan avslutter veggmalingen pent mot taket, og om gjenbruk av møbler.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifi.no er nettstedet der du som eier eller leier bolig eller hytte finner den største samlingen inspirasjon til fornyelse og oppussing av interiør og fasade. Og når du først har en idé om hva du vil gjøre, finner du også veiledning til hvordan du lykkes med prosjektet på nettsidene.

– Ifi.no var 25 år i 2021. Fra starten så har intensjonen vært den samme – å spre inspirasjon, tips og ideer til store og små prosjekter. Og helt siden Google kom på banen i 1998 har ifi.no levd blant de ti mest foretrukne nettstedene innenfor vår kategori, sier adm. direktør Kristian Owren.

Se flere bilder
Kristian Owren/ifi.no

Foto: Robert Walmann/ifi.no

POPULÆRT NETTSTED: – Helt siden Google kom på banen i 1998 har ifi.no levd blant de ti mest foretrukne nettstedene innenfor vår kategori, sier adm. direktør Kristian Owren.

3 på topp

Nettstedets aller mest populære artikkel fra 2021 heter «Guide til grunning – før maling». Denne artikkelen ble riktig nok skrevet allerede i 2016, men problemstillingen «hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig» er fortsatt like aktuell.

Veldig mange googlet seg også frem til artikkelen med råd om hvordan du lager et pent skille mellom vegg og tak. Dette er særlig viktig i rom der det ikke brukes taklister, såkalt listefritt interiør.

– Det er i hovedsak tre måter å gjøre det på. Du kan bruke maskeringstape, utsparingspute eller utsparingsrull også kalt spareboggirulle. De to siste, utsparingspute og utsparingsrull, er spesialverktøy, skriver vi i artikkelen.

Slik pusser du opp spisebordet», redder vi et gulnet 90-talls spisebord fra skraphaugen. Dette er nummer tre på topplisten over mest leste artikler i 2021. 

Se flere bilder
mest lest på ifi.no

Foto: ifi.no

GRUNNLEGGENDE: Grunning skal gi malingen vedheft til glatte flater, sperre for kvist- og gjennomslag eller forhindre at fukt kommer inn i treverket.

Nyttig også på Facebook

Svært mange følger også ifi.no på Facebook. Redaksjonen holder disse oppdatert på nye artikler, tips og nyttige råd fra nettstedet. Innleggene likes og deles av svært mange, og størst rekkevidde i 2021 hadde en artikkel vi laget om hvordan baderommet til influenser Erlend Elias vokste frem i samarbeid med en estetisk dyktig rørlegger. Dette innlegg har nådd over 17 000 personer. Langt over 11 000 personer fikk også med seg at vi sendte live på Facebook fra «Hussjekkdagen» den 5. mai. Hussjekkdagen er årlig arrangement fra IFI der våre eksperter gir tips og gode råd til hva du bør undersøke av vedlikeholdsbehov for husets kledning, vinduer, dører, rekkverk/håndløper, søyler, terrasse, takrenner, tak med mer.

– Hver dag arbeider vi i IFI, Informasjonskontoret i farge og interiør, med å produsere godt kvalitetssikret innhold til felles beste for medlemmer, bransjen, pressen og ikke minst sluttbrukerne, og det skal vi fortsette med i 2022, avslutter Kristian Owren. 

Se flere bilder
Erlend Elias

Foto: Robert Walmann/ifi.no

MEST DELT: Facebook-innlegget der vi presenterer artikkelen om baderommet til Erlend Elias, er det innlegg på Facebook som nådde størst rekkevidde i 2021

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.