IFI logo
Se flere bilder
Rørleggeren skaper kjendisenes drømmebad

Foto: Bernat Tubau

Rørleggeren skaper kjendisenes drømmebad

Rørkjøp-medlem Hussein El Haddaoui i Norsk Rørservice er kjendisenes favoritt når bad skal fornyes. Nå er han ferdig med drømmebadet til Erlend Elias. – Instagram koker. Mine følgere elsker dette badet, sier han.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hussein El Haddaoui er kåret til Norges hyggeligste håndverker. Det er ikke uten grunn. For denne mannen formidler kunnskap og løsninger med et smil. Det faller i god jord hos kundene som sørger for at selskapet vokser. I dag teller Rørkjøpbedriften 22 ansatte – og de står klare for alle slags oppdrag. Nylig fikk de blant annet hele rørjobben under renoveringen av Holmenkollen Park Hotell. Hos Hussein & Co. er ingen oppdrag for store – eller for små.

Se flere bilder
Erlend Elias

Foto: Bernat Tubau

MANGE SPØRSMÅL: − Av alle badene jeg har lagt ut på Instagram, er dette ett av de som skiller seg mest ut. Folk spør daglig om hva det koster å lage et slikt bad, sier rørlegger Hussein El Haddaoui.

Baderomseksperten

Det er personlige bad som er Husseins favoritt. Han er spesialist i å skape drømmebad. Det har norske kjendiser lagt merke til, og de står i kø for å få rørleggeren på besøk. På kundelisten står blant andre Therese Johaug, Omer Bhatti, Oddbjørn Hjelmeset, Omar Elabdellaoui, Ulrikke Falch fra SKAM, og stjernedanser Mona Berntsen. Og når Hussein først er i gang, blir det ofte mer arbeid.
− Kundene spør om jeg kan fikse alt fra snekkerarbeid til overflatebehandling eller ta tak i det elektriske. Og det gjør jeg gjerne sammen med mine trygge underleverandører, sier mannen som kaller seg «Hussein Fikser» på Instagram. Der har han over 100 000 følgere.

Se flere bilder
Erlend Elias

Foto: Bernat Tubau

GJØR BADET STØRRE: Badet til Erlend Elias er tre og en halv kvadratmeter stort. − Det er vanskelig å se et rom og vite hva det er plass til. Det har vært Alfa og Omega at jeg har fått profesjonell hjelp, sier han.

Gull og glamour

Nå har han satt kronen på verket hjemme hos kjendisstylist, influenser og TV-personlighet Erlend Elias Skoglund Bragstad.
− Dette badet har stått stille siden 1966. Da jeg kjøpte leiligheten for et par år siden ville jeg totalrenovere alt. Jeg hadde også en formening om hvordan badet skulle bli. Så møtte jeg Hussein og han hjalp meg med å finne farge og form. Jeg hadde opprinnelig tenkt mer i retning av skandinavisk design på badet, men fant etter hvert ut at det er jo ikke meg, sier han.
Erlend ønsket også Hussein som prosjektleder for totalrenoveringen av hele leiligheten. Og Hussein takket høflig ja.

Se flere bilder
Erlend Elias

Foto: Bernat Tubau

PRAKTISK ELEGANT: Hyller og praktiske løsninger hører med på et «kjendisbad». − På badet mitt stemmer alt hundre prosent, sier Erlend Elias.

Maskulint rosa

− Erlend Elias er pomp og prakt. Han er fargerik, morsom og levende. Det måtte reflekteres i badet. Så her måtte det bli marmor, gull, mosaikk, og rosa, forteller Hussein.
− Rosa var opprinnelig en guttefarge på 1800-tallet. Jeg synes den passer meg og badet mitt perfekt, legger Erlend Elias til.
Han har hele tiden vært tett på i prosessen og aktiv i butikker og på nett for å finne riktige fliser, marmor og fargeløsninger. Når Erlend fant noe han likte, diskuterte han med rørleggeren, og 3D-tegningen viste hvordan det ville bli.
− Jeg synes vi har endt opp med et bad som både speiler Erlend Elias, og som også mange andre kunne ønsket seg. Jeg får daglig tilbakemeldinger på Instagram fra folk som elsker det, sier Hussein.

Se flere bilder
Erlend Elias

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TETT PÅ RØRKJØP: − Det har vært moro og lærerikt å komme tett på Rørkjøp og rørbransjen for øvrig. Jeg har brukt mange timer i butikker for å orientere meg. Dette universet er større enn jeg trodde, sier Erlend Elias.

Venner i ekstase

Erlend Elias lovpriser rørleggeren og resultatet av mesterens arbeid.
− Vennene mine blir helt i ekstase når de ser dette badet. De ser min personlighet i badet – samtidig som de vil ha et slikt bad selv. Det har vært veldig nyttig med all den profesjonelle hjelpen jeg har fått av Hussein. Også så spennende å komme inn i rørbransjen og se alt hva som skjer der. Det universet er mye større enn jeg hadde trodd, sier han.

Se flere bilder
Erlend Elias

Foto: Bernat Tubau

TOK SJANSEN: − Jeg kunne ha blitt stående igjen med et normalt og kjedelig bad. Men takket være Hussein har ikke det skjedd. Mitt slagord er: «more is more and less is a bore». Det passer her, sier Erlend Elias.

Favorittrommet

Det var viktig for Erlend at baderommet ble perfekt. Fordi der bruker han mye tid.

− Det er det første og det siste rommet jeg bruker i løpet av en dag. Alt må stemme. Med de små hyllene over toalettet, de små detaljene, fargene, materialene og planløsningen. Det er praktisk og vidunderlig. Helt klart mitt favorittrom. Nå er jeg bare lykkelig, sier han.

Se flere bilder
Erlend Elias

Foto: Robert Walmann/ifi.no

BARE ERLEND: Erlend Elias er influenser, stylist, tv-personlighet komiker og foredragsholder innen mental helse. − Når jeg bare vil være Erlend, låser jeg meg inn på badet og finner sjelefred, sier han.


Se flere bilder
Erlend Elias

Foto: Robert Walmann/ifi.no

GODE VENNER: Erlend Elias og Hussein El Haddaoui har blitt gode venner. I tillegg til badet, fikk Hussein også hele prosjektansvaret med å totalrenovere leiligheten som Erlend Elias kjøpte i 2019.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.