IFI logo
Se flere bilder
Grace – parkett med Svanen fra Tarkett

Foto: Tarkett

Grace – parkett med Svanen fra Tarkett

For første gang lanserer Tarkett et Svanemerket parkettgulv. Kolleksjonen Grace består av både 1-stavsgulv, 3-stavsgulv og gulv med rutemønster – alle laget i eik. Overflaten er mykt børstet og lakkert med en slitesterk, ultramatt lakk som gir et naturlig utseende.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Grace er et eikegulv for bare føtter og åpne arealer. Den nye kolleksjonen fra Tarkett har en mykt børstet overflate som forsterker opplevelsen av et ekte tregulv. Takket være en unik, nyutviklet lakk får gulvet ultramatt glans og en slitesterk, lettstelt overflate.

– Gulvet er merket med miljømerket Svanen, og er et bærekraftig gulv. Vi Nordmenn blir stadig mer miljøbevisste og ønsker å ta gode valg når vi skal pusse opp, sier Lill-Ann Mo hos Tarkett og forteller at gulvene i serien Grace består av en høy andel fornybart materiale, har høy slitestyrke og innfrir på Svanens strenge krav til å begrense helse- og miljøfarlige stoffer. 

Se flere bilder
Grace- parkett med Svanen

Foto: Tarkett

UTEN GJENSKINN: Den ultramatte lakken gjør at gulvet fremstår uten gjenskinn. Overflaten blir også lett å holde ren og pen over tid.  På bildet er gulvet Grace Eik Soft Skin.        

Ulike formater

Gulvserien består av 1-stavsgulv i to ulike bredder, 3-stavsgulv og gulv med rutemønster. Totalt består kolleksjonen av tolv ulike gulv. Disse er delt inn i seks varme, naturlige og harmoniske fargefamilier - fra hvitkalket, beige eller grått til naturlig gyllent.

Den nye lakken som gulvprodusenten har utviklet og testet gjennom flere år, gjør gulvene slitesterke og lettstelte, samtidig som de får en matt og silkemyk overflate. Den nye lakken hindrer at det oppstår gjenskinn eller skimmer i treets struktur, uavhengig av lysforholdene i rommet. Gulvenes overflate er børstet for å løfte frem eikens naturlige aldring og karakter.

Se flere bilder
Grace -Parkett med Svanen

Foto: Tarkett

FLERE VARIANTER: Kolleksjonen Grace består av 12 ulike gulv, i både 1-stav, 3-stav og et klassisk rutemønster. Grace Eik Rustic Plank er en sortering med litt kvist, som tilfører en myk, naturlig varme til rommet.        

Aldres vakkert

Den lakkerte overflaten gir gulvet gode egenskaper når det kommer til holdbarhet og slitestyrke. Det bidrar til at gulvet godt står imot hverdagsslitasje og flekker, og beholder sin skjønnhet over mange år. Et Grace-gulv har lang levetid og som etter hvert kan få nytt liv ved hjelp av sliping og lakkering.

– Dette er en Svanemerket kolleksjon med parkettgulv som er lett å vedlikeholde, og som passer i alle hjem, sier Mo. 

Se flere bilder
Grace parkett med Svanen mønstergulv

Foto: Tarkett

MØNSTERGULV: Det Svanemerkede parkettgulvet Grace kommer også i en variant med klassisk rutemønster i to forskjellig fargenyanser – en gyllen naturfarge, og som vist på bildet i en lett hvitpigmentert variant; Grace Eik Era.        

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.