IFI logo
Se flere bilder
Fargesprakende interiør

Foto: Beckers

Fargesprakende interiør

Selv om høsten er her er det ingenting i veien for å velge mer sommerlige farger i interiøret. Glade farger har en bevist innvirkning på humøret, så hvorfor ikke velge en gledesspreder når veggen skal få ny farge?

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi ønsker å inspirere til bruk av mer farger i hjemmet. Farger kan påvirke energien vår og hvordan vi føler oss. Noen farger gjør deg oppspilt og glad, mens andre har en beroligende effekt, sier Frode Andersen, adm. direktør i Tikkurila Norge, som selger Beckersmaling i Norge.

Beckers lanserer nå sin nye fargekolleksjon Eco, Ny lyx og Fargesterk Geometri, som er inspirert av tre parallelle trender.

Eco

Eco har hentet inspirasjon fra det naturlige og miljøinspirerte, og gir seg uttrykk i flere ulike beige- og jordfarger kombinert med hvitt. Her er også noen innslag av gult eller grønt som frisker opp.

Ny lyx

Ny lyx er inspirert av fremtiden og nyrike lands bekymringsfrie innstilling og tiltrekning til kraftige farger. Her finner vi dype, dristige og sofistikerte farger kombinert med skinnende metallfarger som kobber, gull og bronse.

Fargesterk geometri

I Fargesterk geometri beveger vi oss, som navnet tilsier, mot det fargesterke og geometriske. Her brukes maling på en kunstnerisk, fritt og uventet måte. Interiøret domineres av de sporty og glade fargene, og har gjerne metallskimmer eller grafiske uttrykk.

Nye fargehjelpere

Beckers lanserer nå to nye fargekart med innendørskulører og et inspirasjonsbilag fullspekket med tips, råd og inspirasjonsbilder. Brosjyren går under navnet "Fargesterkt" og inneholder 22 nye nyanser.

Mer informasjon

www.beckers.no

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.