IFI logo
Se flere bilder
Lek med metalliske effekter

Foto: Beckers

Lek med metalliske effekter

Metalliske farger er blant de viktigste interiørtrendene om dagen. Kombinert med det helt matte blir det enda tøffere. Nå kan et splitter nytt fargekart hjelpe deg med å skape spennende malingseffekter med metalliske og matte innslag i hjemmet.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er nå lov å leke seg med glitter og glamour i hjemmet, enten det er på små detaljer eller store flater. Hvorfor ikke male kjøkkenstolene i skinnende kobber? Eller salongbordet i lekker platina?

Med hjelp av Beckers nye fargekart Metall kan du finne få hjemmet til å skinne i farger du garantert ikke finner hos naboen!

Fargekartet er et flott verktøy når du vil skape noe annerledes og moderne. Metall finnes i gulv og sølv, og kan brekkes i 19 andre glitrende farger. I fargekarter er det også 20 helt matte fargenyanser. De matte fargene matcher de metalliske fargene på en slik måte at du enkelt kan skape en flott helhet i rommet - uten å behøve hjelp fra interiørkonsulenten.

Ulik påføring gir ulikt resultat

Ulike malingsmetoder gir varierende effekt og fargeopplevelse. I fargekartet er det derfor også inkludert enkle tips for hvordan man kan påføre malingen ved hjelp av ulike verktøy.

Mer informasjon

www.beckers.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.