IFI logo
Se flere bilder
Hjem, kjære hjem

Foto: Produsenten

Hjem, kjære hjem

Hjemmet skal være trygt, godt og koselig, både for store og små i familien. Men interiøret behøver ikke være kjedelig av den grunn! La oppussingen bli et prosjekt for hele familien, der alle får ta del i valg og gjøremål.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De hotteste trendene i de glossy interiørbladene er flotte å se på, men ofte ikke like forenlig med en hektisk hverdag frem og tilbake mellom barnehage, fotballtrening, middag og lekselesing. Familien tilbringer mye tid i hjemmet, og det er viktig at alle har det bra. En fin måte å få hele familien til å trives på, er å la alle delta aktivt i det som skjer i huset. Det kan være små ting, som å dekke bordet eller rydde rommet, men hvorfor ikke la barna hjelpe til med oppussingen også? Resultatet kan bli spenstig og artig dersom hele familien får sette sitt preg på hjemmet.

Våg å eksperimentere

Å tørre å eksperimentere med fargekombinasjoner er en rimelig og morsom måte å fornye på. Alt behøver ikke nødvendigvis være malt i lys beige og hvitt; det er lov å tenke litt annerledes! Og la gjerne barna delta aktivt. Kanskje blir det lettere å få junior til å sitte i ro ved middagsbordet dersom han selv har malt stolen i sin yndlingsfarge?

Eller blir det mer morsomt å lære alfabetet hvis man selv har vært med på å male det på veggen? Det finnes et hav av sjablonger du kan kjøpe eller lage selv hvis du synes frihåndsmaling direkte på veggen virker litt skummelt. Men husk: Blir det feil, er det jo bare å male over igjen! Malingen kan raskt og enkelt skape en hjemmekoselig, men samtidig ny følelse i hjemmet.

Fargekolleksjon for hele familien

Beckers' nye malingskolleksjon Perspektiv Familieliv inneholder 16 lekre farger som passer til hele familien. Her er alt fra friske farger i gult og grønt til mer duse og romantiske nyanser.

- Med familieliv tilbyr vi farger for hele familien. Elegantmalingene gir et perfekt resultat, samtidig som de er skånsomme mot den som maler - voksne som barn, sier Frode Andersen, administrerende direktør i Tikkurila, som selger og markedsfører Beckers i Norge.

Helse- og miljøvennlig alternativ

Med maling fra Beckers Elegantserie behøver du altså ikke bekymre deg for at de minste skal ta skade av oppussingen.

- Vi er stolte av at våre produkter er Svanemerkede. De består tøffe miljø- og kvalitetskrav, og er dessuten anbefalt av Astma- og allergiforbundet, forteller Andersen.

Med andre ord er malingen et godt valg dersom noen i familien sliter med allergi eller på annen måte er overfølsom for maling. Og selv minstemann kan bidra med malepensel uten bekymring fra mor og far. 

Miljø og helse er et stadig viktigere satsningsområde for malingprodusentene. Beckers har en uttalt målsetting om at innen 2010 skal 99 prosent av all maling som selges være vannløselig. Per i dag er de allerede oppe i over 90 prosent.

Mer informasjon

www.beckers.no

www.naaf.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.