IFI logo
Se flere bilder
Tre trendpaletter for 2021

Foto: Beckers

Tre trendpaletter for 2021

For året som kommer lanserer malingprodusenten Beckers tre farepaletter. Hver av de tre stilsporene «Joyful Yellow», «Grounded Green» og «Bold Blue» består av fire farger, som kombineres til et stilfullt interiør.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med inspirasjon fra 1980-tallets energigivende pasteller, moderne landlig liv, og et storslått interiør kombinert med gjenbruksgjenstander, har Beckers satt sammen tre fargestiler for 2021.

«Joyful «Yellow», «Grounded Green» og «Bold Blue» består av fire ulike farger, som kan kombineres som hovedfarger og aksenter, og utgjøre en lekker helhet både enkeltrom og hele boliger. 

«Joyful Yellow»

Farger gir energi og påvirker oss følelsesmessig. Dette er tanken bak trenden Joyful Yellow, med referanser tilbake til 1980- og 1990-tallet. Fargene i Joyful Yellow passer spesielt godt sammen med lekne mønstre som prikker og striper, kontraster og tilsynelatende tilfeldige blomsterbuketter. 

Se flere bilder
Joyful Yellow, palett

Foto: Beckers

PALETT: I fargepaletten «Joyful Yellow” er den mildt solgule Stäpp 612 hovedfarge, og aksentfargene heter Pudderrosa 673, Tomat 685 og Pistage 802. 

Se flere bilder
Joyful Yellow, hovedfarge

Foto: Beckers

JOYFUL YELLOW: Trenden Joyful Yellow gir referanser til 1980- og 1990-tallet. Fargene passer godt sammen med lekne mønstre som prikker og striper, kontraster og tilsynelatende tilfeldige blomsterbuketter. 


Se flere bilder
aksenter til gult

Foto: Beckers

AKSENTER TIL GULT: De fargesterke aksentene passer til en fargesterk base, der kulørene spiller hovedrollen i interiøret. 


«Grounded Green»

Den andre trenden, Grounded Green, symboliserer et enkelt landlig liv, med moderne bekvemmeligheter. Den grønne bølgen fortsetter, der naturlige elementer møtes. Rotting, marmor, lin og heklet tekstil fungerer utmerket med fargene i denne trenden. 

Se flere bilder
Grounded green

Foto: Beckers

PALETT: Hovedfargen heter Emalj 819, aksentfargene heter Grönt te 846, Syrenlila 694 og Lugn 554. 

Se flere bilder
Grounded green, grønn bølge

Foto: Beckers

GROUNDED GREEN: Trenden Grounded Green symboliserer et enkelt landlig liv, med moderne bekvemmeligheter. Den grønne bølgen fortsetter, der naturlige elementer møtes. Trenden kombinerer to grønne toner – en mild lys, og en mørkere for «stabilitet» – kombinert med en stråbeige.


Se flere bilder
aksenter til grønn

Foto: Beckers

AKSENTER TIL GRØNT: Fargetrenden Grounded Green symboliserer et enkelt landlig liv, med moderne bekvemmeligheter. Fortsettelsen på den grønne bølgen. Marmor, rotting, lin og heklet tekstil er elementer som passer fint med fargene. 


«Bold Blue»

Den tredje fargetrenden går under navnet Bold Blue, og er Beckers’ mest kreative trend for sesongen. Nøkkelord som storslått og estetikk, kombineres med gjenbruk og «gjør-det-selv». Vintage, oljemalerier, gullspeil, store planter og myke tepper er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Trenden gir referanser til 1700-tallet, så vel som 1970-tallet. 

Se flere bilder
fargepalett, blå

Foto: Beckers

PALETTEN: Fargetrenden Bold Blue inneholder en hovedfarge i dempet askeblå, som danner en solid base. Vintage, gull, myke tepper og store planter er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Hovedfargen heter Tromb 769, aksentfargene heter Impulsiv 864, Innerlig 810 og Stork 557.

Se flere bilder
blå trend

Foto: Beckers

BOLD BLUE: Bold Blue er Beckers’ mest kreative trend for sesongen. Nøkkelord som storslått og estetikk, kombineres med gjenbruk og «gjør-det-selv». Vintage, oljemalerier, gullspeil, store planter og myke tepper er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Trenden gir referanser til 1700-tallet, så vel som 1970-tallet.


Se flere bilder
aksenter til blått

Foto: Beckers

AKSENTER TIL BLÅTT: Bold Blue inneholder en dempet askeblå, som skaper en solid base for aksentfargene i rosa, vinrød og beige. Vintage, gull, myke tepper og store planter er typiske elementer som passer godt med trendens farger. 


Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.