IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Slik blir VVS Norden

Foto: Rørkjøp og VVS Eksperten

Slik blir VVS Norden

Rørkjøp og VVS Eksperten vil skape Nordens største innkjøpsallianse av VVS-produkter.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rørkjøp-kjeden består av nærmere 400 selvstendige rørleggerbedrifter og VVS Eksperten har rundt 330, både med og uten butikk. Begge kjedene er landsdekkende. Nå har styrene i de to selskapene signert en allianseavtale som skal sørge for bedre innkjøpsbetingelser og priser.

Mer for mindre

– Formålet med dette samarbeidet er å oppnå bedre innkjøpsavtaler med alle våre grossister og leverandører. Det skal resulterere i større konkurransekraft og mer konkurransedyktige priser, sier administrerende direktør i Rørkjøp, Frank Olsen.

Størst i Norden

Daglig leder i VVS Eksperten, Jan Vang, forteller at gjennom innkjøpsalliansen VVS Norden, vil alle avtaler og kontrakter reforhandles.

– Hver for oss er vi som kjeder allerede store i markedet, men ved å samle vår strategi gjennom dette samarbeidet, vil vi ta en enda sterkere og tydeligere rolle i markedet. Målsetting er å bli Nordens største innkjøpsallianse for VVS-produkter, sier han.

Se flere bilder
VVS Norden

Foto: Rørkjøp og VVS Eksperten

STØRST I NORDEN: Daglig leder i VVS Eksperten, Jan Vang, mener den nye innkjøpsalliansen kan bli Nordens største innkjøpsallianse for VVS-produkter.

Godt nytt for alle

Frank Olsen i Rørkjøp mener samarbeidet mellom Rørkjøp og VVS Eksperten vil gi vesentlig bedre pris på volumkjøp, kapital- og skaffevarer.

– Det vil både nåværende og nye medlemmer nyte godt av. Dette gir jo en slagkraft og tyngde i markedet som vil gjøre forhandlinger og innkjøp mer effektivt, sier han og understreker at kjedenes medlemmer og eiere vil oppleve svært få endringer utover bedre avtaler og lavere priser.

Se flere bilder
Rørkjøp og VVS Eksperten

Foto: Rørkjøp

INNKJØPSGIGANT: (t.v.) Frank Olsen i Rørkjøp og Jan Vang i VVS Eksperten har dannet VVS Norden. De skal samarbeide om innkjøp i milliardklassen til sine respektive kjeder.

Uavhengige kjeder

– Vi vil også i fremtiden jobbe videre som to uavhengige kjeder. Hverdagen til våre medlemmer vil være lik, kjedetilknytningen den samme, men prisene bedre. Dette er vinn-vinn for alle parter!

VVS Norden

Rørkjøp og VVS Eksperten er to av Norges største rørleggerkjeder som samlet har
ca. 2 mrd NOK i årlig innkjøpsvolum. Rørkjøp-kjeden består av nærmere 400 selvstendige rørleggerbedrifter og VVS Eksperten har rundt 330, både med og uten butikk. Begge kjedene er landsdekkende. Gjennom innkjøpsalliansen VVS Norden, er målsetting å bli Nordens største innkjøpsallianse av VVS-produkter. Utover innkjøpsalliansen VVS Norden, vil Rørkjøp og VVS Eksperten jobbe videre som to uavhengige kjeder.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.