IFI logo
Se flere bilder
Slå på stort på et lite WC

Foto: Foto: Frode Larsen/ifi.no, Kristian Owren/ifi.no, Jan Larsen/ifi.no

Slå på stort på et lite WC

På gjestetoalettet kan du virkelig slå ut håret. Rommet brukes gjerne lite, og for å imponere på gjestene kan du innrede det dristigere enn du ville ha gjort i et større rom.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Er du så heldig å ha et gjestetoalett, kan du innrede hovedbaderommet i en privat og personlig stil. Hit trenger jo besøkende ikke å gå! På gjestetoalettet kan du i stedet utfolde deg, utfordre og innrede friskt.  

Rommet er ofte ikke mange kvadratmeterne, og brukes mer sjeldent enn andre rom i huset. Allikevel bør rommet være praktisk og innredet med en liten servant, WC, såpe og håndkle. 

Tapet

Toalettet regnes ikke som våtrom og du kan derfor bruke de samme tapetkvaliteter der som ellers i huset.  De fleste av dagens tapeter er vaskbare, men fett og smuss fester seg lettest til tekstiltapeter.   Du kan bruke vanlige rengjøringsmidler når du vasker tapetveggene.  Ønsker du å gi dem en real omgang med skrubben, tåles dette best av vinyltapetet som har et plastikkbelegg utenpå.  Her blir ikke tapetet mattere uansett hvor mye du gnir og gnukker.

Fornøyd

- Jeg er veldig fornøyd. Vi er stolte av doen vår. Alle som kommer på besøk, uansett alder og kjønn, synes det lille rommet er kjempesprekt. Jeg tror kanskje tapetet hadde blitt for voldsom i en stue eller i et annet rom man skal oppholde seg i lenge om gangen, men på do er det perfekt, sier eieren av det klassisk sorthvite gjestetoalettet med ornamentale mønstre på tapetet.

Se flere bilder
Tapet kan fungere fint på WC.

Foto:

Tapet kan fungere fint på WC.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.