IFI logo
Se flere bilder
Silkemyk luksus med myke tepper

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Silkemyk luksus med myke tepper

Luksus går aldri av moten. Det merker teppeleverandør Bjørn Musum i Trondheim. − Nå vil kundene ha det mykere under føttene, sier han.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er nettopp det myke som faller i smak hos kresne nordmenn. Vi vil ha tepper som oppleves som å vandre i en eng av silke.

I en tynn tråd

Det har Bjørn Musum hos Musum Interiør i Trondheim tatt til etterretning. I dag vil han vise frem siste nytt fra sitt myke univers.

− «Satino Romantica» by Balta er et vegg-til-vegg-teppe laget av en veldig tynn tråd. Produsenten kaller det for «Imprel Finesse». Det er altså et nyutviklet garn. Resultatet er at teppet blir supermykt og det kjennes ut som ren slike. Tenk deg å gå barbeint på dette, sier han.

Se flere bilder
Mykt teppe som silke

Foto: Robert Walmann/ifi.no

MYKT OG GODT: − Nordmenn vil ha det mykere. Derfor selger vi stadig mer av vegg-til-vegg-tepper av høy kvalitet, sier Bjørn Musum hos Musum Interiør i Trondheim.

Skaper dybde

Musum forteller at garnet som brukes i dette teppets også skaper et spesielt skinn som elegant endrer seg i takt med skiftende dagslys i rommet.

− Den effekten gjør at teppet skaper en dybde i rommet. I tillegg ser det fantastisk ut, sier han.

Se flere bilder
Mykt teppe fra Musum Interiør

Foto: Robert Walmann/ifi.no

ROMANTISK: Musums nyeste velvære innenfor tepper heter «Satino Romantica». Det er et silkemykt teppe laget av et nytt garn. Disse teppene føles som ren slike, sier han.

Som på hotell

Det er denne luksuriøse opplevelsen han mener treffer nordmenn rett i hjerte.

− Også går jo dette rett inn folk ønske om å ha «hotellfølelsen» på soverommet. Men det kan også fint legges i kjellerstuen eller på loftsstua. Et kvalitetsteppe som dette kan ligge i de fleste rom, sier han.

Se flere bilder
Musum Interiør i Trondheim

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TEPPER TIL FOLKET: Musum Interiør i Trondheim har levert tepper til nordmenn i over 50 år. Det hele startet med dørsalg. I dag har selskapet ett av landets største engroslager av vegg-til-vegg-tepper, løpere, salongtepper og gulvbelegg.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.