Vi støtter idrettsklubber og foreninger

Publisert:

Endelig kan vi starte den årlige utbetalingen til klubber og foreninger.

Flügger deler ut 400.000 kroner til lokale idrettsklubber og foreninger

I januar er det utbetaling til de som er tilknyttet Flügger Andelen. Konseptet tilbyr 20 prosent rabatt til medlemmene, og gir samtidig 5% støtte tilbake til klubbene og foreningene.

 

En rekke norske idrettsklubber og foreninger kan nå se frem til å motta støtte fra Flügger. I januar er det nemlig utbetaling i det landsdekkende konseptet Flügger Andelen, hvor over 400.000 kroner blir fordelt til de registrerte klubbene. Siden etableringen av Flügger Andelen i august 2017 har medlemmer i de registrerte klubbene kunnet kjøpe varer i Flüggers butikker med 20 prosent rabatt. Samtidig får klubbene hvert år utbetalt fem prosent av medlemmenes kjøp i støtte.

 

– Ideen til Flügger Andelen kommer fra dugnadsånden og engasjementet rundt barne- og breddeidretten. Vi diskuterte hvordan vi kunne engasjere alle de flotte menneskene i og rundt de lokale klubbene. Vi kom da på ideen om å gi rabatt, samt mulighet for å støtte klubben i sitt hjerte, forteller Steffen Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen.

 

Frivillighet fungerer

Hverken klubbene eller deres medlemmer forplikter seg til noe når de blir en del av Flügger Andelen. Og nettopp denne frivillige tilgangen mener Country Manager i Flügger Norge, Rolf Gjølberg, utgjør konseptets suksess.

 

– Vi er stolte av å utgjøre en forskjell for de idrettslag og foreninger som mange benytter i hverdagen, og det er fantastisk å tenke på at medlemmene spenner fra eliteklubber til speiderforeninger, barneteatre og hundeklubber. Klubbene kan kjøpe nytt utstyr, medlemmene får rabatt, og Flügger får forhåpentligvis flere kunder. Det er win, win, win. Nå gleder vi oss til å registrere enda flere klubber og foreninger i tiden fremover, forteller en entusiastisk Rolf Gjølberg

Bilder
Vedlegg
   Last ned
Tekst og bilde er til fri bruk mot kreditering