IFI logo
Se flere bilder
Premium terrassebeis i nye farger

Foto: Tyrilin

Premium terrassebeis i nye farger

Med Tyrilin Terrassebeis får du en uteplass som håndterer norsk klima. Et nytt fargekonsept med 12 vakre farger gjør at du kan harmonere terrasse og fasade til en flott helhet.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

La terrassen gå ton i ton med husveggen, eller beis uteplassen til en pryd for hytta. I det nye fargekartet til Tyrilin Terrassebeis presenteres 12 flotte og tidsriktige farger som er avstemt mot de mest etterspurte nyansene i fasadeproduktene Tyrilin Matt Beis og Tyrilin Tjærebeis, og som holder lenge.

– Nå kan du velge mellom 12 vakre nyanser i en fargepalett som harmonerer med våre mest populære beisfarger til fasaden. Tyrilin Terrassebeis er spesialutviklet for å håndtere utfordringene som det norske været byr på, sier Anders Hvinden hos Tyrilin

Se flere bilder
Tyrilin terrassebeis

Foto: Tyrilin

BESKTYTTELSE: Tyrilin Terrassebeis er spesialutviklet for å holde seg vakker selv på fjellet. Det er kombinasjonen av transparente pigmenter, UV-filter, tretjære og utvalgte oljer som gir et så flott fargespill og god holdbarhet.

Se flere bilder
Kan brukes på Royalimpregnert tre

Foto: Pål Harald Uthus/Tyrilin

ROYALIMPREGNERT: Tyrilin Terrassebeis kan også benyttes til vedlikehold av royalimpregnert terrassebord og impregnerte tretak.


Hjelp til å velge

– Det er fullt forståelig at det kan være utfordrende å velge med de mange flotte mulighetene som finnes. Nettopp for å veilede og inspirere har Tyrilin utviklet et system med fargekaker, der ulike kulører er nøye satt sammen til en palett som skaper en interessant og samstemt helhet, sier Hvinden.

Fargekakene består av forslag til de store flatene som vegger og terrassegulv, samt kompletterende farger for mindre flater som gjenstander, utsmykning og arkitektoniske elementer, og gir en gjennomtenkt helhetlig fargesetting med bruk av både harmoni og aksenter. 

Se flere bilder
Hjelp til fargesetting

Foto: Tyrilin

KAKEDIAGRAM: Innslag av blått og krem på møbler, tekstiler og andre detaljer er lekkert til mørke toner. De største kakestykkene er fargeforslag for de store flatene, som vegger og terrasse.


Se flere bilder
Tiur passer sammen med Svarthatten

Foto: Tyrilin

NATURLIG FARGE: Tyrilin Terrassebeis i fargen 1311 Tiur passer fint til den mørke veggfargen Svarthatten, fra Tyrilin Matt Beis.

Beskyttelse og estetikk

Terrassebeis har to hovedsakelige funksjoner; den skal gi ønsket farge til treverket, samtidig som den beskytter gulvet mot slitasje fra sol, regn og snø.

– Beisen gir en overflate som beskytter i mange år fremover, uansett om terrassen din ligger på fjellet, i en by eller ved kysten. Og terrassebeisen gjør mer enn å beskytte – den holder i tillegg treverket vakkert over lang tid, sier han.

Beisen er utviklet for å tåle de utfordringer som utendørs treverk stilles for i Norge. Blant annet er mengden UV-filter fordoblet for å maksimere vedlikeholdsintervallet.

– Beisen fungerer litt som en kombinasjon av solkrem og kuldekrem. For på samme måte som vi mennesker ved behov smører oss inn med krem som hindrer solsvidd eller forfrosset hud, er beisen satt sammen for å ta vare på treverket. Kombinasjonen av transparente pigmenter, UV-filter, tretjære og utvalgte oljer gir et vakkert fargespill og god beskyttelse til treverket, forklarer Hvinden. 

Se flere bilder
12 farger i fargekartet

Foto: Tyrilin

12 FARGER: Fargepaletten til Tyrilin Terrassebeis er utviklet for å matche Tyrilins veggfarger, både i matt og blank utgave, slik at du kan oppnå et sømløst, tidsriktig og harmonisk uttrykk. 

Velg glans og dekk

Tyrilin Terrassebeis påført i ett sjikt gir et matt og transparent utseende med en holdbarhet på omtrent tre år. Påfører du beisen i flere sjikt, får du et mer dekkende utseende, og lengre vedlikeholdsintervall.

– Tre strøk gir et blankt og mer fargesterkt utseende, og det kan gå hele fem år til neste gang du må rydde vekk utemøblene fra terrassen og beise en ny runde, sier han. 

Dette ble brukt
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.