IFI logo
Se flere bilder
Oppsiktsvekkende tapet

Foto:

Oppsiktsvekkende tapet

Denne våren skal tapetene syns! Sterke farger, strukturer, store mønstre eller spennende dekor gjør tapetet til rommets blikkfang.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For ca. et år siden begynte tapetene så smått å smyge seg opp på veggene i mange norske hjem. I dag kan man trygt si at tapettrenden har satt seg, og stadig nye og mer dristige farger, mønstre og kvaliteter har begynt å fylle veggene.

Tapet av smeltet granitt

Det siste nye fra Omexco er en tapetkolleksjon av smeltet grantitt.

- Når granitten varmes opp til ca. 3000 grader, sprekker den i tusenvis av mindre biter, forteller Pål Karlsen, salgssjef hos Interiøragenturer Jan F. Sveen. Disse små granittkornene valses deretter sammen og trykkes på en fibertapet. Resultatet er en helt unik tapet med en overflate av små stein som gir et fantastisk fargespill på veggen! Tapetet kommer i flere forkjellige farger fra rustrød og olivengrønn, til ulike sandfarger.

Sterke farger, store mønstre

Men hvis du ikke vil ha steiner på veggen, så kan Omexco også friste med et stort utvag tapet i spennende mønster og farger, som for eksempel dette lekre ellipsemønsteret med gulldekor. Eller hva med et stripete tapet som både kan henges vertikalt og horisontalt?

- Denne typen tapet skal fungere som et dekorativt element i innredningen, nesten på samme måte som et maleri. Det krever at resten av interiøret holdes enkelt og underbygger fargene i tapetet.

Karlsen forteller at de mest fargesterke og mønstrete tapetene ofte gjør seg best på bare èn vegg. Og siden alle tapetene er fibertapet er de svært enkle både å henge opp og ta ned. Går du lei, er det derfor ikke store jobben å tapetsere om. I tillegg kommer tapetrullene i bredder på 1 meter, slik at det skal gå enda raskere å omtapetsere veggen. 

Disse fører produktet:
  • Interiøragenturer Jan F. Sveen tlf: 22 54 03 00
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.