IFI logo
Se flere bilder
Mer tid til annet

Foto: Beckers

Mer tid til annet

Den som maler med Perfekt Akrylat Plus, og utfører arbeidene i henhold til anvisningen, får mer tid til annet. Det lover Beckers, som gir skriftlig garanti for at fasaden holder fargen i 15 år.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Beckers Akrylat Plus ble lansert i vår og er en videreføring av Perfekt Akrylat som fortsatt er i salg.

– Fargegarantien som gjaldt Perfekt Akrylat, flyttes nå over til Akrylat Plus. Garantien er enkel å forstå og å følge: hvis fargeforandringen på en vegg er mer enn 20 prosent fra nærmeste NSC-farge innen 15 år, får kunden ny maling, sier Rune Ludvigsen, salgsjef konsument i Beckers Norge.

Vilkårene for at garantien skal gjelde, er at malearbeidet er utført etter de anvisninger som angis på emballasjen, og øvrige råd fra leverandøren. Malingen skal være utført med Perfekt Akrylat Plus i en farge som er godkjent for utendørs bruk.

Se flere bilder
15 års garanti på farge og glans med Perfekt Akrylat.

Foto:

15 års garanti på farge og glans med Perfekt Akrylat.

Nytte for kunden

– Når jeg utdanner butikkselgere, legger jeg vekt på nyttebegrepet. Med våre produkter får kunden mer tid til annet. Er tørkeforholdene gode kan du male to strøk på en dag; både påføre grunning og toppstrøk, og når du har malt ferdig vil det gå minst 15 år til du må gjøre det igjen, sier Rune Ludvigsen.

– Malingen får en litt hardere overflate som beholder et nymalt preg lenger. Tørketiden er 6-8 timer, noe som er halvparten av tiden det tar for en ren oljemaling å tørke. Dessuten avgir produktene ingen lukt, og det er enkelt å rengjøre verktøyet. Malingen er ikke farlig, og at hele Beckers utendørsprogram er svanemerket, er en garanti for at produktene er miljøtilpasset og holder høy kvalitet. Dessuten er de morsomme og enkle å male med, forklarer Ludvigsen.

– Perfekt Akrylat Plus har en meget god beskyttelse mot svartsopp, og selv om overflaten er hardere, så er malingen elastisk og følger treets bevegelser uten å sprekke.

Se flere bilder
Rune Ludvigsen, salgsjef forbruker i Beckers.

Foto:

Rune Ludvigsen, salgsjef forbruker i Beckers.

Grunning og impregnering

I malingsystemet inngår også Perfekt Tregrunn og Perfekt Treimpregnering, som kommer i ny og moderne emballasje, lignende den Perfekt Akrylat Pluss selges i. Sorte og grå bokser med mønster i sølv, kobber eller i en grønn farge.

– Vår nye Tregrunn er pigmentert og dekkende, og kan stå ute i ett år før den overmales. Det er en fordel når klimaet er som det er i Norge, sier Rune Ludvigsen.

– Det eneste produktet som ikke er svanemerket i systemet, er Perfekt Impregneringsolje. Det er en impregnerende grunningsolje for skjøter og endeved som trenger inn i trefibrene og forhindrer vannopptak som kan føre til oppsprekking. Den inneholder godkjente råtebiocider, og kan derfor ikke gå inn under miljøkravene i Svanen.

 

Se flere bilder
Impregneringsolje forhindrer vannopptak.

Foto:

Impregneringsolje forhindrer vannopptak.

Nye farger

I forbindelse med lanseringen av det nye malingsystemet innenfor Perfekt, kommer Beckers også med et nytt fargekart for utendørs bruk. I det presenteres 20 farger for trefasader, som alle kan blandes i Akrylat Plus, og omfattes av fargegarantien.

 

Se flere bilder
Nytt fargekart for Perfekt Akrylat Plus.

Foto:

Nytt fargekart for Perfekt Akrylat Plus.

Mer informasjon:

Beckers Norge AS

Egenskaper Perfekt Akrylat Plus

Vannfortynnbar akryl.

Glans ca. 25.

Meget god farge ogglansstabilitet.

Hardere overflate – skittsetter seg ikke fast så lett.

Elastisk film – sprekker ikke.

Kort tørketid – 6-8timer.

Lettstrøken.

Svanemerket.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.