IFI logo
Se flere bilder
Glitrer i sølv og gull

Foto:

Glitrer i sølv og gull

Ved hjelp av noen enkle malestrøk kan du få overflater som glitrer i gull eller sølv.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er noe å tenke på for deg som ønsker å skape fornyet julestemning i huset! Gull- og sølvdetaljer er i tiden, så du kan fint beholde de skinnende overflatene også på nyåret. På kort tid kan du få en vegg, en stol, et bord, billedrammer eller andre tregjenstander i huset ditt til å glitre i gull eller sølv.

Kontrastvegg

Hva med å male én av veggene i rommet i en annen farge? Ved å male ett felt av rommet i en annen farge vil hele rommet endre karakter og følelsen av størrelse bli helt endret. Den nye malingen kan skape en spennende effekt i rommet.

Malingprodusenten Beckers lanserte i vår serien Dimension, som er et nytt interiøralternativ til tradisjonell veggmaling eller tapet. Med konseptet kan du skape en rekke levende og effektfulle overflater. I tillegg til glitrende sølv og gull, kan du blant annet få overflatene til å veksle mellom ulike fargesjatteringer eller se ut som stein, sand eller marmor.

Slik maler du med pensel

Maling/verktøy: Decor Metall Gull eller Decor Metall Sølv fra og en fin malerpensel.

Fremgangsmåte: Grunn med Decor Lasurgrunn om underlaget er kraftig fuktabsorberende eller i dårlig stand. Mal deretter to lag med gull eller sølv, og jevn ut fargen med en malerpensel. Malingen vil skifte fargenyanse ut i fra penselens retning under påstrykning. Skal man male en større overflate, anbefales det å male denne i felt.

Slik maler du kryssrullet

Maling/verktøy: Decor Metall Gull eller Decor Metall Sølv og en maleulle.

Fremgangsmåte: Grunn med Decor Lasurgrunn om underlaget er kraftig fuktabsorberende eller i dårlig stand. Påfør malingen kryssvis med en finere malingsrull i to omganger. Malingen kommer til å skifte fargetone ut i fra rullens retning. Skal man male en større overflate, anbefales det å male denne i felt.

Disse fører produktet
  • Beckers tlf. 22 80 32 90
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.