IFI logo
Se flere bilder
Enkelt og effektivt å fornye trappen

Foto: Lundbergs/IBG

Enkelt og effektivt å fornye trappen

Med trappefornyelsestrinn kan du enkelt få trappen til å bli som ny. Og med ulike dekorer er det lett å finne noe som passer din stil.

Mari Andersen Rosenberg

Mari Andersen Rosenberg
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En sliten trapp trenger omtanke. Den er en viktig del av interiøret. Men å bytte den helt ut kan være dyrt og omfattende. Hvorfor ikke bare fornye trinnene? Du kan spare både tid og penger ved å velge fornyelse av trappen i stedet for å bytte den ut med en ny.

– Konseptet vårt for trappefornyelse inneholder noen få komponenter og gjør at løsningen fungerer uansett om trappen er åpen, lukket, rett eller buet. Delenes utforming og metoden for fornyelse er egnet for både håndverkere og hobbysnekkere, sier Finn Robøle hos IBG, som leverer Lundbergs trappefornyelse. 

Se flere bilder
Trappefornyelsestrinn fra Lundbergs

Foto: Lundbergs/IBG

ENKELT: Trappefornyelsestrinnene er enkle å montere selv.

Mange muligheter

Det som danner grunnlaget for konseptet for trappefornyelse er trinnene med integrert trappenese. De fremstilles av nøye utvalgte materialer, og takket være forskjellige tresorteringer, finnes det muligheter for valg og variasjon.

– Opptrinn og bakkantlister i matchende stil sørger sammen med annet montasjetilbehør, for en solid totalløsning når du skal fornye trappen din, forteller Robøle.

De to nyeste dekorene er trappetrinn i Nordic White Eik, et lett hvitpigmintert og mattlakkert trinn med grå toner som får de varme eikenyansene til å lyse igjennom, og trappetrinn Country, grunnoljet svensk eik med et levende mønster av årringer, kvister og ytterved som gir et solid og rustikt trinn.

Se flere bilder
Lundbergs trappefornyer

Foto: Lundbergs/IBG

NORDISK OG NATURLIG: De hvitpigmenterte og matte trinnene Premium Nordic White (øverst) passer perfekt inn i moderne nordisk interiør. Med synlige årringer og kvister blir trappetrinnet Premium Country (nederst) levende.

Se flere bilder
Lundbergs trappefornyer

Foto: Lundbergs/IBG

SOM NY: Med trappefornying fra Lundbergs får du raskt en trapp som ser ut som ny.

Dette ble brukt
  • Lundbergs Trappefornyelsestrinn – IBG
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.