IFI logo
Se flere bilder
Egetepper på offensiven i Bergen

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Egetepper på offensiven i Bergen

Gulvbelegg presenteres alltid best når de blir eksponert i riktige omgivelser. Da Egeteppers norske direktør, Jens Mark fikk vite at den velkjente, danske forhandlerkjeden Inventum skulle åpne et nytt og spennende showroom i Bergen, var han ikke sen om å melde sin interesse.

Harald Sola Berentsen

Harald Sola Berentsen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utstillings- og salgslokalene i Fabrikkgaten i Bergen er etablert og driftes av Beko as, som er medeier av den landsomfattende Inventum-kjeden. Inventum er etablert 25 steder i Norge, og omsetter årlig kontormøbler og -utstyr for nærmere en halv milliard kroner.

- Åpningen av de nye lokalene fant sted i midten av juni og allerede under åpningsarrangementet var det mange som uttrykte stor interesse for Egeteppers produkter, ikke minst interiørarkitekter, forteller direktør Jens Mark.

Effektiv synergi

- Markedet oversvømmes av produkter. Vi er mer opptatt av løsninger som kan bidra til en enklere hverdag på kontoret, og som kan tilføre merverdi i form av bedre arbeidsmiljø, tidsbesparelser, kvalitetsgevinster, eller direkte kostnadsreduksjoner. Som totalleverandør kan vi i tillegg bidra til enklere, mer effektive og rasjonelle innkjøp. Du får alt på ett sted, enkelt og greit.

Hyllest til Bergen

Se flere bilder
Imponerende veggteppe

Foto:

Imponerende veggteppe

- Vi ville gjerne gjøre noe helt spesielt for å vinne bergensernes hjerter, understreker Mark, - derfor produserte vi et gigantisk veggteppe med motiv fra Bryggen. Ettersom vi er blant de få som benytter oss av den avanserte innfargingsprosessen Millitron, kan vi skape en nærmest naturtro kopi av det gamle sjøhusmiljøet.

Egetepper installerte sitt første Millitron-anlegg allerede i 1976, og det ble siden byttet ut med et enda mer avansert anlegg i 2000.

- Vi har virkelig perfeksjonert kunsten med å skape fargenyanser til våre tepper og teppefliser, sier han.

Resultatet er virkelig blitt praktfullt og imponerte alle de frammøtte under åpningen. 

Viktig marked

- Det er viktig for oss å ha et showroom og et salgskontor på en fast plass her i Vestlandets hovedstad presiserer Asbjørn Hodnekvam, Egeteppers salgsrepresentant i Bergen.

- Det å kunne vise våre produkter i miljøer bestående av markedsledende kontormøbler og annet kontorutstyr betyr mye for oss og kundene våre. Her har vi vårt eget rom der vi kan møte kunder og vise dem vareprøver. Vi blir nesten litt stolte av å kunne få presentere oss sammen med så mange eksklusive kontorprodukter, men forresten; et Egetepper er ikke så verst eksklusive de heller. 

Se flere bilder
Asbjørn Hodnekvam

Foto:

Asbjørn Hodnekvam

INVENTUM

Inventum leverer møbler, interiør, kontor- og datarekvisita til kontorer i næringsliv og offentlig virksomhet over hele landet. Blant leverandørene som samarbeider med kjeden er Fumac, efg Hov + Dokka, Glamox Luxo, Holmris + Flexform, JENSENplus, RBM, RH, Savo og ZilenZio.

Mer informasjon

www.egecarpets.com

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.