IFI logo
Se flere bilder
Drømmen om et walk-in closet

Foto: Lundbergs, Golvabia, Borge, Beckers, Intag, Green Apple, HanaStyle

Drømmen om et walk-in closet

Er du av de heldige som har et eget garderoberom til disposisjon? Da kan drømmen om et luksuriøst walk-in closet bli virkelighet. Med de rette elementene får du en ryddig, praktisk og elegant drømmegarderobe.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et eget rom til klærne er drømmen for mange. Ikke bare ser det lekkert ut, du får også god oversikt over klær og sko, og du får oppbevaringen stuet vekk for seg selv. Det er riktignok ikke alle som har plass til et walk-in closet ala Carrie Bradshaw i Sex and the City sitt, men er du heldig nok til å ha et lite rom tilhørende soverommet som du kan bruke, kommer du langt med smarte oppbevaringsløsninger og rette farge- og materialvalg.

Se flere bilder
Mørke vegger i garderoben

Foto: Beckers

LUKSUS: Med mørke, matte farger på veggene, stilige fargekombinasjoner og et mykt teppe på gulvet, er veien til luksus kort.

Se flere bilder
Elegant walk-in closet

Foto: Borge

KOM INN: Er du av de heldige som har et eget garderoberom og doble dører fra soverommet? Da kan du realisere drømmen om et walk-in closet. Her er det tapet fra Borge.

Smart og ryddig

Et walk-in closet skal ikke bare være pent. Det skal først og fremst være praktisk. Det er viktig med et skikkelig oppbevaringssystem, slik at garderoben blir ryddig og enkel å orientere seg i. I dag finnes utallige ulike kombinasjonsmuligheter, slik at du kan skreddersy din garderobe og tilpasse oppbevaringssystemet til ditt rom. Bygg din egen løsning – enten frittstående eller veggfast.

Se flere bilder
Oppbevaringssystem til garderobe

Foto: Lundbergs

HOLD ORDEN: Smarte garderobeløsninger hjelper deg å holde orden i sakene.

Se flere bilder
Oppbevaringssystem til garderobe

Foto: Lundbergs

GARDEROBE: Oppbevaringssystemene fra Lundbergs gjør det enkelt å lage unike garderobeløsninger som passer til deg og ditt hjem.

Mykt på gulvet

Akkurat som på soverommet, er teppe en vei til luksus i garderoben. Det er mykt, varmt og lekkert, og her kan du tasse rundt med bare føtter mens du velger ut dagens antrekk. Er du heldig og har et mykt teppe på soverommet fra før av, kan du viderefører dette og dra det samme teppet innover i garderoben, for et rolig og helhetlig inntrykk. Eller du kan velge noe helt annet for å skape et tydelig skille. Uansett er teppe på gulvet en luksus som kan gi ditt walk-in closet et eksklusivt preg.

Se flere bilder
Teppe i walk-in closet

Foto: Golvabia

DRØM: Det er dessverre ikke alle som har så stor plass til sin egen garderobe, men det går jo an å drømme. Teppe fra kolleksjonen Casino fra Golvabia.

Se flere bilder
Mykt på gulvteppe

Foto: Intag

MYKT: Med teppe på gulvet, blir allting godt.

Farger

Om du velger lyse eller mørke farger – eller noe midt imellom – er helt opp til deg. Det kommer an på hva slags atmosfære du ønsker. Lyse farger kan åpne opp rommet og gjøre det lyst og oversiktlig, mens mørke farger kan bidra til å skape en elegant, rolig og lun atmosfære. Har du mye hengende løst på knagger og slik foran veggene, kan mørke farger også være med på å roe ned uttrykket ved at det ikke blir så harde kontraster.

Se flere bilder
Mørkt tapet i garderoben

Foto: Borge

MØRKT: I garderoberom og walk-in-closet er det ofte mange ting fremme. Da kan mørke farger gi et ryddig og rolig inntrykk.

Se flere bilder
Mørke vegger på soverommet

Foto: HanaStyle

LEKKERT: En mørk, matt veggfarge er en lekker kulisse til den sorte vesken. Maling fra Pure & Original.

Se flere bilder
Skooppbevaring i garderoben

Foto: Lundbergs

SKOPLASS: Smarte oppbevaringssystem gjør at du kan holde det ryddig i garderoben. Hver ting får sin plass. Integrert skohylle er både elegant og praktisk.

Se flere bilder
Gråmalte hyller

Foto: Beckers

ELEGANT: Et par pene sko fungerer som pynt i gråmalte hyller. Har du treinnredning i din garderobe, kan du male hyllene for et flott uttrykk.

Se flere bilder
Tekstiler i walk-in closet

Foto: Green Apple

TEKSTILER: Luksus og lunhet går hånd i hånd med tekstiler. Bruk tekstiler både til pynt men også praktisk, for eksempel som romskiller eller i stedet for dør inn til garderoberommet.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.