IFI logo
Se flere bilder
Barnas uteplass

Foto: Per Erik Jæger/ifi.no

Barnas uteplass

Også på uteplassen har barnas saker en tendens til å bli forstyrrende elementer. Hvorfor ikke like godt gi den lille arvingen sin egen del av verandaen?

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

La gjerne barna få sitt eget tumlerområde når uterommet planlegges, det være seg på verandaen, terrassen eller balkongen. Det er nemlig ikke store arealet som skal til, før det er plass til både barn, møbler og leker. Det trenger overhodet ikke bli et omfattende prosjekt, noe denne verandaen er et strålende eksempel på.

Et lite stakittgjerde og en gammel stol skaper stemning – her er det til og med plass til en gjest! Det smarte er at elementene enkelt kan skiftes ut ettersom barna vokser. 

Se flere bilder
Denne vesle karen ser svært så fornøyd ut!

Foto:

Denne vesle karen ser svært så fornøyd ut!

Gjennomtenkt

En lekekrok vil kunne ha flere funksjoner. I tillegg at saker og ting holder seg på ett område, får barna sitt eget domene, hvor de også kan få være i fred for voksne. Og de kan invitere på besøk! Dette kan være en god løsning for begge parter; de voksne får snakke mer eller mindre uforstyrret og barna kan kose seg uten å føle at de er i veien.

På den øvrige delen av verandaen byttes sommerlige tekstiler og tepper ut med mer vinterlige utgaver når høsten kommer, og da gjøres det samme her. Rosa farger erstattes av bruntoner, og inn kommer gode, lunende dyreskinn for små kropper. 

Se flere bilder
Møblene er de samme, det er detaljene som endres når sommeren er over.

Foto:

Møblene er de samme, det er detaljene som endres når sommeren er over.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.