Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Video

Gulv

Nyeste videoklipp

Lakk kan være redningen det gamle gulvet ditt trenger. I denne videoen kan du se hvor enkelt det er å få et nylakkert gulv.

Det går helt fint å ha parkett over gulvvarme, så lenge man tar hensyn til at treverk er et levende materiale. Her gir Ylva Kleiven, produktsjef for SAGA Parkett, en innføring i viktige ting å tenke på ved parkett over gulvvarme.

Å velge parkettgulv handler ikke kun om farge på treverket. Olje eller lakk? V-fuge eller ikke? 3-stav eller 1-stav? Ylva Kleiven er produktsjef for SAGA parkett, og gir i denne videoen gode råd til oppussere som er på jakt etter nytt parkettgulv.

Valget mellom parkett og laminat kan være vanskelig. Hva er egentlig forskjellen? Og hva passer best for meg? Ylva Kleiven er produktsjef for Kronotex laminat og SAGA parkett, og gir i denne videoen en innføring i de to gulvtypenes egenskaper.

Vi lever i en verden av støy, en konstant blanding av mikroskopiske partikler fyller luften omkring oss. Nå skal en teppenyhet kunne redusere problemet med mikroskopisk innendørs flyvestøv.

En av verdens ledende teppeleverandører, Interface, har følgende budskap til oss alle: "Vi vet at teppefliser ikke kan endre verden, men de kan inspirere dem som gjør det"

Net Effect Two er en spennende kolleksjon fra Interface. Den fanger vannets bølgende bevegelser, selv i lineære mønstre, med tekstur, farge og mønster.

Finn din nærmeste  

HappyHomes annons