Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Video

Fargesetting utvendig

Nyeste videoklipp

De keramiske krukkene kan i sin originale form fremstå som litt kjedelige. Bedre blir det ikke når de har stått ute noen år i vær og vind og falmet og tatt til seg forurensninger fra luften. Da er en malingskvett løsningen.

Søppelstativ er sjelden et forskjønnende element utenfor huset. Et liv utendørs setter sine spor etter som årene går. I løpet av noen timer med litt rengjøring og lakkering ble imidlertid stativet så godt som nytt.

Riktignok er de fleste postkasser her i landet grønne, men det er ingen lov som forbyr en å velge mer dekorative løsninger. Spesielt etter noen års uteliv, kan det være hyggelig om postkassen får en makeover. Vår postkasse valgte vi å spraylakkere og dekorere.

Det er utrolig hvor annerledes alt kan bli om du spanderer en liten malingskvett her og der. Og det er jo sånn, at det aller meste faktisk kan males.

Finn din nærmeste  

interiorkupp annons