IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Velg trendy mønster i vinyl på badet

Foto: Tarkett

Velg trendy mønster i vinyl på badet

Med vinylgulv med mønster inspirert av terrazzo eller skimrende steindesign får baderommet et trendy preg, som vil stå seg godt gjennom årtier.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vinyl er på mange måter det perfekte gulvvalget i våtrom. Det helt gjennom vanntette materialet er både slitesterkt og lett å holde rent. Det har kommuner og helseinstitusjoner og andre profesjonelle bestillere skjønt for lenge siden, og derfor er det nesten alltid brukt i blant annet baderom på sykehjem og toaletter på skoler og barnehager.

Nå kommer også homogen vinyl med trendy design tilpasset private baderom. Designet er tidsriktig og tidløst, inspirert av stein og terrazzo.

Se flere bilder
Tøff overflate

Foto: Tarkett

TØFF OVERFLATE:Den motstandsdyktige iQ PUR-overflaten gjør at gulvene har markedets beste beskyttelse mot merker og flekker, og er derfor et utmerket valg til baderom.

Proffe valg

– Gulv til bad med terrazzomønster har lange tradisjoner. Nå er det igjen stor etterspørsel etter dette designet, og med Tarketts nye vinylkolleksjon kan du lage et eksklusivt og innbydende bad som ser ut som alt annet enn et institusjonsgulv, sier Ingeborg Bigum Borgen hos Tarkett.

Kolleksjonen som har åtte ulike design, er hentet fra de populære vinylkolleksjonene iQ Surface og iQ Megalit, som tidligere kun har vært rettet mot proffmarkedet. Våtromskolleksjonen har ulike fargepaletter og er skapt for at man skal kunne mikse og matche ulike design.

Se flere bilder
Tåler mer

Foto: Tarkett

TÅLER MER: Kolleksjonene er godkjente for våtrom og kan trygt brukes på baderom, vaskerom og andre rom som skal tåle litt ekstra.

Inspirert av naturen

iQ Megalit har et elegant mønster med store flak i skimrende nyanser, og er inspirert av naturens egne mineraler og metaller. De fire utvalgte fargene er «Old Brick», «Black», «Grey Beige» og «White».

iQ Surface har et kraftig og subtilt mønster der fargekomposisjonen løfter en lekenhet og en nordisk eleganse i et dynamisk samspill. De fire fargene er «Contrast Multi», «Contrast Airy», «Rouge Airy» og «Rouge Multi». iQ Surface-kolleksjonen, som med stor suksess ble lansert under Milano Design Week 2019, er resultatet av et kreativt samarbeid mellom Tarkett og Note Design Studio.

Tarketts vinylgulvkolleksjon for baderom kan like godt brukes på kjøkkenet, ved inngangsdøren eller på et soverom.

Se flere bilder
Kombinasjoner

Foto: Tarkett

KOMBINASJONER: Våtromsbelegg kan brukes sammen med alle typer veggmaterialer for bad – fliser, våtromsvinyl, våtromsplater og malingsystemer.

Gjenvinnbart

Vinyl er også et godt valg for miljøet. Tarkett har i senere år utviklet en industriell vaskemetode som gjør det mulig å resirkulere gulvene når de en gang i fremtiden må skiftes ut.

LES OGSÅ: Lønnsomt og klimasmart med vinylretur

 – Dette er et viktig steg på veien mot et sirkulært og fossilfritt samfunn, sier Bigum Borgen.

Vinylgulvene er fri for ftalater og godkjent for bruk i våtrom.

 

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.