IFI logo
Se flere bilder
Utnytt entréens potensial

Foto: Frode Larsen/ifi.no, Espen Grønli/ifi.no, Mona Gundersen/ifi.no

Utnytt entréens potensial

Oppbevaring i gangen være en utfordring, med mye som skal foregå på liten plass.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rommet er vanligvis ikke blant de største arealene i huset. Likevel er det ikke småtteri som forventes av det! Det skal helst ta imot både klær, sko, bager, hjelmer og mere til, og det uten at det oppstår fullstendig kaos. I tillegg bør det ta seg pent ut – det er tross alt det første møte med hjemmet ditt.

Se flere bilder
Helhet i fargene

Foto:

AVSTEMT Vindusveggen ble til en hyggelig krok. Benkene, i samme farge som veggen, skjuler panelovner, og rottingen slipper varmen ut. (Foto: Mona Gundersen)

Utnytt plassen i en smal gang

Se flere bilder
Sitteplass i gangen

Foto:

SMART PLASSERING Plassen mot rekkverket er utnyttet, med en benk som er laget etter mål og beiset i en varm brunfarge. Rygg- og seteputer i et lekkert stoff tilfører flere farger. (Foto: Frode Larsen)

Tenk smart

En praktisk løsning utelukker ikke at den også kan være pen, og et stilig rom kan også være praktisk. Da gjelder å definere behov og tenke smarte og estetiske løsninger til utforming. Ikke minst er det morsommere å holde orden når saker og ting har sine egne plasser.

Se flere bilder
Praktisk og pent i gangen

Foto:

HYGGELIG OG RYDDIG Et fristende sted for en passiar, med friske farger i putetekstilene. Benken sørger for god lagringsplass. (Foto: Frode Larsen)

Under trappen

Den åpne plassen under trappen har en tendens til å fungere som et improvisert lager – dog uten dør. Ikke er det særlig pent og her det samles mye støv. Her er det flere muligheter, som å lage benker til oppbevaring med sittemuligheter eller tette den igjen med plassbygde skap.

Sitteplasser er ofte sårt tiltrengt, og selv om du ikke sitter der mer enn når skoene går av og på, kan de være et hyggelig innslag i rommet. Her ser du bilder av flere kombinerte sittebenker/oppbevaringsplasser, som er en del av interiøret.

Se flere bilder
Sitteplassen under trappen

Foto:

HELHET Den rotete plassen under trappen er borte. Skapene er malt i trapp- og veggfargene, og glir inn i interiøret. (Foto: Espen Grønli)

Rommet under trappen

Se flere bilder
Oppbevaring under trapp

Foto:

STILIG det mørke hullet under trappen er borte. Tilbake er mye plass til oppbevaring, og godt med sitteplasser – puter i skinnimitasjon. (Foto: Mona Gundersen)

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.