IFI logo
Se flere bilder
Ta barnas hagefest helt ut

Foto: Chera Westman/ifi.no, Beckers og Festlige Ting/Beckers

Ta barnas hagefest helt ut

En fargerik omgivelse gir barneselskapet ekstra energi. Med spreke farger på møbler og tilbehør som matcher festens tema, blir hagefesten vellykket.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er like viktig å pynte og dekorere fint til barnas selskap, som til familiemiddager og andre høytidelige sammenkomster. Sommerstid er det ypperlig å holde barnebursdagen i hagen, der det er godt om plass og rom for både mat og lek samtidig.

Mal til tema

Ekstra stilig blir det når tilbehør, dekor og også møbler matcher med festens tema. Dekor som er skreddersydd anledningen, kan både kjøpes og leies hos blant andre Festlige Ting. I samarbeid med Beckers har de disket opp til fest med havtema, og brukt møblene fra barnerommet utendørs.

I anledningen ble krakkene og bord malt i duse pastellfarger med en robust lakkmaling som takler både røff håndtering og vilter lek.

– Et morsomt tips er å gjøre detaljene personlig. Mal for eksempel stoler og bord i farger som passer til festens tema. Kanskje kan barna også hjelpe til, sier Christine Hagen Pettersen hos malingleverandøren Beckers.

Et ekstra pluss er at etter festen, når møblene igjen plasseres på barnerommet, føles rommet som nytt!

Se flere bilder
Fargetema

Foto: Festlige Ting/Beckers

FARGETEMA: En hagefest med havtema ble komplett med krakker malt i fine pasteller.

Alle vil gynge

Se flere bilder
Morostol

Foto: Beckers

MOROSTOL: Lag et eget barnehjørne utendørs. Sett for eksempel ut en gyngestol på plenen, det er morsomt både for store og små, sier Hagen Pettersen.

Pynt opp ute

Møbler som er laget for å stå utendørs, kan også males i anledning en spesiell fest. Jobben er gjort på noen få timer, og morsom for både store og små.

Det robuste hagebordet med benk, ble malt i en sprek rosa farge, som passer like godt til barnefesten som til mer voksne arrangement. Med en ripefast og robust utendørsmaling blir en gammel treflate som ny etter et par malingstrøk. Bordet tåler så utelivet i mange år fremover og kan pynte opp i enhver hage.

Se flere bilder
Hagepryd

Foto: Chera Westman/ifi.no

HAGEPRYD: Et rosa bord blir en fin fargeklatt i enhver hage.

Eksempler på maling som kan brukes:

Møbler innendørs: Mood Professional Finish 05 er en helmatt maling til dør, list, tre og panel - og også metalloverflater - innendørs. Den er meget enkel å påføre og gir et vakkert, svært jevnt, hardt og slitesterkt resultat – gøy å leke med glansgrader og farger på gamle møbler i et barnerom.

 

Møbler utendørs: Beckers Perfekt Plus Vindusmaling er spesielt utviklet for behandling av utendørs tredetaljer slik som vinduer, møbler, dører, gjerder o.l. Beckers Perfekt Plus Vindusmaling gir et vakkert halvblankt resultat og en motstandsdyktig.

 

Møbler ute og inne: Quick Bengalack Universallakk er en alkydlakk som gir en blank, hard og slitesterk overflate. Quick Bengalack Universallakk er værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Quick Bengalack Universallakk benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på møbler, innredninger o.l. kan benyttes på nytt ubehandlet, og tidligere malte eller lakkerte.

 

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.