IFI logo
Se flere bilder
Spreke Ikea-hacks med Beckers trendfarger

Foto: Beckers/Prettypegs

Spreke Ikea-hacks med Beckers trendfarger

Reolserien Ivar er en drøm for alle som elsker Ikea-hacks. Lett å like og lett å forvandle! Vil du sette ditt eget preg på et vanlig møbel, er alternative tilbehør og litt maling en perfekt start.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nettbutikken Prettypegs har i samarbeid med malingsprodusenten Beckers tatt frem kolleksjonen «Ivar DIY Collection» som består av alternative bein, knotter, håndtak og dørfronter til Ikeas populære reolserie Ivar. Tilbehøret leveres både helt ubehandlet i asketre eller furu for deg som vil male selv, og ferdigmalt med noen av Beckers nye trendfarger for 2022. 


Se flere bilder
Ivar DIY Collection»

Foto: Beckers/Prettypegs

FERDIGMALT: Et samarbeid mellom Prettypegs og malingsprodusenten Beckers gjør det lett å hacke helt vanlige Ikea-møbler. Med «Ivar DIY Collection» kan du velge mellom ferdigmalt eller ubehandlet tilbehør til den populære Ivar-serien. 

Trendy farger

Ivar leveres fra Ikea i umalt, massiv furu, og er perfekt egnet til egen utfoldelse. Hyllene og skapene i serien er lett å male, beise eller olje inn etter eget hode. Kun fantasien setter grensene:

– Fargevalg kan være vanskelig. Med dette samarbeid med Prettypegs har vi gjort det enkelt, og har laget ulike forslag på kombinasjoner, utforming og fargesettinger – alt med utgangspunkt i de tre trendfargefamiliene, sier Yvonne Karlsson, fargeekspert hos Beckers.

Se flere bilder
HEY STYLISH

Foto: Beckers/Prettypegs

HEY STYLISH: De mørke og dype fargene I trendfamilien «Hey Stylish» flørter med både hotellstil og et elegant og lunt interiøruttrykk. Skapet med Prettypegs håndtak og bein er malt i fargen Stålblå 782.

Ferdigmalt eller male selv?

Prettypegs har helt siden 2012 designet tilbehør til vanlige Ikea-møbler. Ivar DIY-kolleksjonen består av fire forskjellige beinmodeller, fem forskjellige knotter, og et sett med spilepaneler som monteres til en slett Ivar-front. Disse kan males i to strøk med Beckers malinger for treverk. Vil du ikke male selv, finnes det et utvalg av bein og knotter ferdigmalt i Beckers farger Trofast, Henna og Oregano, som er hentet fra trendfargekolleksjonen for 2022. 

Se flere bilder
IN BEIGE WE TRUST

Foto: Beckers/Prettypegs

IN BEIGE WE TRUST: Fargefamilien «In beige we trust», som er en del av Beckers trendfargekolleksjon for 2022, er dempet og naturnær. Fargene gir en myk og rolig følelse. Her er Ivar Front panels malt i fargen Camee 561 og den lilla boksen i Hortensia 722. 

Personlig interiør

– Hjemmet er viktigere enn noensinne, det er stedet vi omgås andre, hviler og arbeider. Å designe møblene sine er en enkel måte å få det akkurat som du vil ha det. Vi mikser gjerne bruktfunn med nyinnkjøpte ting og lager en nyskapende miks. En kreativ måte å få det personlig hjemme, er å male om eller skifte ut knotter, håndtak og bein på eksisterende møbler, sier Yvonne Karlsson, fargeekspert hos Beckers.

Fargene er del av fargefamiliene «In beige we trust» med en dempet og naturnær fargeskala, «Hey Stylish», som med sine dype toner gir en luksuriøs følelse, samt «Sea Ya» som utstråler glede og energi. 

Se flere bilder
KULØRTRENDEN SEA YA

Foto: Beckers/Prettypegs

KULØRTRENDEN «SEA YA» kombinerer striper med sterke farger for å gi en sprudlende energi og en herlig følelse av glede. Spilepanelene til Ivar-fronten er malt i fargen Karamell 700. Knottene Big Bill 55 er malt i fargen Henna 687.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.