Bedrifter

Viser 17 bedrifter

Flügger Fyrstikktorget
Følg

Flügger Fyrstikktorget

Flügger har 48 butikker i Norge og mer enn 500 til sammen i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Siden 1890 har Flügger vært leverandør til profesjonelle malere, og siden 1975 også gitt profesjonell veiledning og solgt produkter til privatpersoner. Da startet Flügger farve-kjeden, som er rettet både mot profesjonelle og private. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordinert sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet.

OSLO KOMMUNE
https://www.flugger.no

Tapet Maling og lakk Verktøy Annet
Forbo Flooring AS
Følg

Forbo Flooring AS

Forbo Flooring Systems tilbyr et komplett sortiment av gulvprodukter for både prosjekt- og privatmarkedet. Kvalitetsgulv av linoleum, vinyl, tekstile gulv og inngangsmatter. Med en markedsandel på over 65 % er Forbo en global leder innen linoleum som fås både i banevare og i flisformat. For mer informasjon om Forbo-konsernets struktur og tall vennligst gå inn på www.forbo.com.

ASKER
www.forbo-flooring.no/

Gulv
Gerflor Scandinavia A/S
Følg

Gerflor Scandinavia A/S

Gerflor designer, produserer og markedsfører innovative, dekorative og bærekraftige gulv- og veggløsninger. Vi utvikler tilpassede produkter til alle segmenter innenfor privat og offentlig miljø. Gerflor eier flere kjente merkenavn som Taraflex®, Mipolam®, DLW®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® og Gradus®.

VESTBY
www.gerflor.no/

Gulv