Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjon

Publisert:

Nå lanseres spennende nyheter i Tarketts eksklusive tregulvkolleksjoner Noble og Heritage. Eiketre i nye vakre nyanser som danner moderne retrogulv med en fantastisk vakker overflatestruktur.

Tarkett

Tarkett

Tarketts populære og eksklusive tregulvkolleksjoner Noble og Heritage får i 2017 nye spennende tilskudd. Nå introduseres to helt nye rutemønstre med kvadrater i to størrelser, 9,5x9,5 cm og 19x19 cm. Gulvene er en hyllest til historisk håndverkstradisjon samtidig som de fanger tidsånden innen årets interiørtrender. 

Inspirasjonen til Noble er hentet fra klassisk design-tradisjon. Gulvet gir en spesiell karakter til rommet og skaper vakre effekter, der kvadratene legges slik at det historiske hollandske mønsteret med røtter fra 1600-tallet oppnås. Overflaten er børstet og behandlet med hardvoks-olje, og kombinert med mønsteret i treet gjør dette at hver enkelt rute løftes frem.

Den varme og naturlige følelsen som bare tre kan gi, er fremhevet i Tarketts Heritage-kolleksjon, med sitt rustikke utseende der kvistene og treets variasjoner synes. Opalhvitt og duegrått er de to nye nyansene som gjør Heritage-kolleksjonen komplett. Overflaten er dypbørstet for å få frem treets struktur og årringer. For at hvert enkelt bord skal fremheves ytterligere har plankene fått en håndlaget minifas. 

Alle gulv i Noble- og Heritage-kolleksjonene legges like enkelt som Tarketts øvrige tregulv, med klikksystemet 2-lock. Gulvene kan slipes ned 3–4 ganger og er tilpasset det nordiske klimaet, med store ulikheter i luftfuktighet mellom sommer og vinter. 

For tekniske spesifikasjoner ta kontakt med Tarkett Norge. De nye kolleksjonene er tilgjengelig hos Tarketts forhandlere fra april 2017. 

Noble i rutemønster med større kvadrater
De større rutene i Noble-kolleksjonen kommer i tre ulike nyanser: Noble Eik Greenwich, Noble Eik Soho og Noble Eik Broadway. Kvadratene er 19x19 cm og legges med trestavene mot hverandre slik at et dynamisk rutemønster oppstår i hver enkel bredde. Dette forsterkes av den børstede overflaten, som er behandlet med hardvoksolje.

Noble i rutemønster med mindre kvadrater 
Noble Eik Manhattan og Noble Eik Chelsea består av bord på 9,5x9,5 cm. Som de øvrige modellene legges også disse i hollandsk mønster. Trestavene er nøye utvalgt, og bearbeidet med en ny, spesiell børsteteknikk og behandlet med hardvoksolje. Resultatet er et trendy retrogulv med fantastisk vakker overflatestruktur.

Heritage
Nyhetene i Heritage-kolleksjonen heter Heritage Eik Opal White og Heritage Eik Dove Grey. Treet i disse gulvene er spesielt utvalgt for sin livlighet med naturlige kvistmerker og sprekker. Overflaten er dypbørstet for å fremheve den unike karakteren i hver planke, og for at gulvets mønster skal komme tydeligere frem har trestavene fått en håndlaget minifas. 

Bilder
Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjon
Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjon
Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjon
Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjonTarkett_ArchitectStudio_Zoom_7590.eps
Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjon
Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjonHERITAGE OAK OPAL WHITE.eps
Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjonNOBLE OAK GREENWICH 01 PORTRAIT.eps
Vedlegg
Tarkett - Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjon 2.0.pdf10,27MB
   Last ned