IFI logo
Se flere bilder
Nytt Inspirasjon!

Foto: Espen Grønli/ifi.no

Nytt Inspirasjon!

Det finnes mange sikre vårtegn. At årets første utgave av oppussingsbladet Inspirasjon er klar i butikken er ett av dem. Ta turen til din lokale fargehandler eller byggvarehus for å sikre deg et eksemplar!

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inspirasjon er bladet for deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Vårens utgave er spekket med inspirasjon, tips og råd, enten det er ute eller inne behovet for fornyelse har meldt seg.

Utvendig oppussing

Vår og sommer er unektelig den store sesongen for utendørs oppussing. Derfor finner du naturligvis en rekke nyttige artikler om dette i sesongens utgave. Her kan du lese om vask og maling av stakittgjerdet, terrassebehandling og hvordan fargerike tekstiler og møbler kan gjøre en kjedelig uteplass frisk og innbydende.

Visste du at du godt kan bruke inneputene ute så lenge du impregnerer dem? Eller at det ikke er bare før en skal male at huset bør vaskes - husvask bør være en del av det årlige vedlikeholdet? Hvorfor og hvordan finner du mer om i bladet.

Innvendig oppussing

Men selv om mange fokuserer på utvendig oppussing i de kommende månedene, er sommeren faktisk også den viktigste tiden for oppussing inne. Derfor inneholder Inspirasjon også en rekke inspirerende og praktiske artikler om små eller store forbedringer du kan gjøre innendørs. Kanskje får du en aha-opplevelse når du ser alle de praktiske løsningene du kan velge for belistning? Eller at det ikke er nødvendig å brekke bor og knuse flisene hver gang du trenger en ekstra knagg på baderomsveggen?

Er du opptatt av interiør og trender vil du sannsynligvis sette pris på de seks sidene som er satt av til å vise deg hva som er trendy denne våren. Her finner du ingen glitter og glam, men isteden en rekke rolige naturmønstre og miljøvennlige materialer.

Som vanlig har vi også fulgt interiørarkitekter i deres veiledning av forbrukere som har trengt litt ekstra hjelp til oppussingen. De imponerende resultatene kan du se i Inspirasjon!

Finn nærmeste fargehandel/byggvarehus

her

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.