IFI logo
Se flere bilder
Ny glassfiberstrie

Foto:

Ny glassfiberstrie

Produsentene videreutvikler den tradisjonelle glassfiberstrien. Nytt av året er jaquardmønster. I tillegg slipper du kløen når du monterer.

Tor Henning Støldal

Tor Henning Støldal
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andre praktiske fordeler er at man kan arbeide med den uten maske. Det nye glassfiberkonseptet støver svært lite grunnet lange fibre. Tapetet har god stabilitet og tåler å tas av igjen om nødvendig etter at de først er hengt opp. Krøller retter seg ut uten problemer.

Tapetleverandøren Norvegg AS lanserer nå glassfiberkonseptet Vitrulan. Den nye kolleksjonsbokenboken er omfattende og inneholder fire forskjellige produktgrupper innenfor glassfibertapet.

Konseptet henvender seg til både vanlige forbrukere og håndverkere; men kolleksjonen inneholder også spesialiteter som egner seg best til den ene eller andre gruppering.

De fire produktgrupper er:

1. Classic Plus er kolleksjonen med de tradisjonelle mønstre som går videre, pluss at Classic inneholder to fiberduker.

2. Pigment Plus inneholder også klassiske glassfibermønstre, men som navnet tilsier er denne forhåndspigmentert, dvs. at det skal holde med ett strøk maling dersom man bruker pastellfarger. Det er spesielt fordelaktig og besparende for større jobber, ikke minst for håndverkere.

3. Aqua Plus er en forlimt utgave, dvs. det er lim på baksiden. Norvegg leverer nå et eget vannbad som glassfibertapetet trekkes igjennom. Et eget bord hører også med til vannbadet. Kolleksjonen med forlimet er også spesielt gunstig for større jobber.

4. Phantasy Plus er helt ny ettersom det er en jaquard-vevet glassfibertapet. En ny veveteknologi gir nesten ubegrensede muligheter når det gjelder mønstre.

Glassfiber-konseptet presenteres i en helt norskifisert utgave.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.