IFI logo
Se flere bilder
Maskuline bad

Foto:

Maskuline bad

Badet skal ikke lenger være småblomstrete og rosa med massevis av pyntegjenstander og flasker langs vaskekum og kar.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Trenden går mot mer maskuline bad, kjennetegnet av grove materialer som stål, mørk tre og betong. Fargene er brun og beige, og innredningen er stram og minimalistisk med vekt på lekker design.

Avdempet og elegant

- En av de mest markante tendenser innen baderomsinnredning i dag, er at håndvasken skal stå ovenpå bordflaten i motsetning til den tradisjonelle nedsenkede vask, sier Åse Imset, interiørarkitekt med badet som spesialfelt. I tillegg er alle nipsgjenstander gjemt vekk i skuffer og skap. Badet skal være enkelt innredet, belysningen dempet, gjerne med downlights, og fargene i avstemte jordfarger.

En følelse av spa

Du skal få en følelse av spa når du trer inn på badeværelset. Varme gulv, romslige dusjkabinett med massasjestråler, boblebad og innebygde musikkanlegg kjennetegner dagens baderomstrend. Imset forteller at trenden er en naturlig motvekt til det mange opplever som en stresset og hektisk hverdag full av glorete reklamer og støy.

- Vi har behov for å "lande" når vi kommer hjem og hente ny energi på et bad i rolige omgivelser, der tiden kan stå stille et øyeblikk og vi kan fordype oss i egenpleie og avslapping.

Disse fører produktet:
  • Höganäs tlf. 22 97 42 00
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.